2777
2789
عنوان

کیا موضوعات ده سال پیش نی‌نی سایت یادشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 47111 بازدید | 1133 پست

@هکر_قلب‍ 

بیا دوستم یکم از خاطرات قدیمی سایت بگو

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
پس حتما من اشتباه میکنم ولی عکس پروفت بدجور تو ذهنم مپنده، من تو به خاطر سپردن اسما خیلی ضعیفم

خواهش میکنم ♥️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نینی سایت اون موقع رو بیشتر دوست داشتم

خیلی جو دوستانه بود، همه بگو بخند میکردن با هم و دوست میشدن، به همدیگه به شدت کمک میکردن، حتی همون تاپیکای سرکاری داستان نویسی هم جالب بود

اون اوایل که اومده بودم نمیدونستم اسی یعنی چی، میگفتم خدایا این اسماعیل کیه😂😂😂😂😂

منم دقیقا😂😂

خیلی جو دوستانه بود، همه بگو بخند میکردن با هم و دوست میشدن، به همدیگه به شدت کمک میکردن، حتی همون ت ...

دوران مدیریت اقای زاهد رو یادته؟چقدر با کاربرا گرم میگرفت

پارو را رها کرده ام و دراز شده ام کف قایقی که معلق به هیچ کجا نمی رود
اینو یادمهچون منم چند بار الکی لایک کرداما اسم واموندش یادم نیس

اسمش کاربر نی نی سایت نبود؟؟

یچیزی تو این مایه ها بود

منم دقیقا😂😂

یادمه یه کاربری بود مدام داستان زندگیش رو میزاشت از اشناییش با همسرش میگفت و پولدار بودنشون و خاطرات جوون تریهاش ولی یه عده میگفتن دروغ میگه و مریض روحیه، چون از خودش عکس هم گذاشت ولی یه عده میگفتن که عکسش فیکه

یادمه یه کاربری بود مدام داستان زندگیش رو میزاشت از اشناییش با همسرش میگفت و پولدار بودنشون و خاطرات ...

تو واقعیت ادما راست نمیگن اینجا که دیگه مجازیه

تو واقعیت ادما راست نمیگن اینجا که دیگه مجازیه

بدجور تو ذهنم مونده ولی داستانش دقیقا یادم نیست خیلی هم تو سایت جنجالی شده بود، وقتی بهش شک میکردن از خاطرات کتک خوردنش تو گذشته میگفت که ترحم بخره

مونا رو یادمههمون که قلم طنز داشت رو میگی؟

آره همون

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
عکس خونش رو هم گذاشت مبلاش طوسی بود؟

یادم نیست 

اگرم گذاشته شاید من اون موقع ندیدم تاپیکشو

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)