2777
2789
عنوان

کیا موضوعات ده سال پیش نی‌نی سایت یادشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 47088 بازدید | 1133 پست

یکی هم بود اسم کاربریش یادم نیست همه کامنتا رو لایک میکرد صدای کاربرا دراومده بود😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الاف بود دیگهمیفهمید هر روز چن تا تاپیک عکس هس عکسارو سیو میکرد

اخر نفهمیدم داستانش به کجا رسید

به سری میخواستن ازش شکایت کنن 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

من یادمه چند سال پیش یه تاپیک پر بازدید بود ب این محتوا ک تو خورشت بجای گوشت قلم بریزید کم هزینه تره...

منم اومدم دیس دادم تاپیک زدم برید تیرکمون درست کنید پرنده شکار کنید کم هزینه تره و کلی راهکارهای اینجوری

خلاصه تاپیک ترکید و...

ولی خیلی خندیده بودم🤣🤣🤣🤣

جررررررر، حسمیکنم تو دقیقا همون کاربری هستی که من یادمه، گاهی پروف غورباقه هفت تیر کش نمیزاشتی؟ یا ا ...

نه...من از اول همین عکس پروفم بود

حتی چند تا کاربرا هم عکس منو گذاشته بودن کاربرای دیگه بهشون اعتراض کردن که این عکس اذر جونه😐😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یکی هم بود اسم کاربریش یادم نیست همه کامنتا رو لایک میکرد صدای کاربرا دراومده بود😂

اینو یادمه

چون منم چند بار الکی لایک کرد

اما اسم واموندش یادم نیس

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

یه اعترافی بکنم؟😂

یه بار با یه ایمیل اکانت نی نی سایت زدم

ولی هنوز شمارم وارد نکرده بودم

برا همین میزد کاربر نینی سایت

میرفتم همه کامنتا لایک میکردم 

همه عصبی و شاکی بودن از دستم این کیه کامنتا لایک میکنه🤣

خواستم بگم اون اکیپ ما بود یه نفرم نبودیم پنج نفر بودیم🤣

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
اینو یادمهچون منم چند بار الکی لایک کرداما اسم واموندش یادم نیس

منم اسمش یادم رفته

دنیا همسرم ک دروغگو بود ی مدت حس شاخ داشت اونموق هاکاربر جوانمرد اخرش نمیدونم چی شد

جوانمرد همون تو کار بورس بود؟

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
وای اره اینم یادم اومد، چه دقیق یادتون مونده😂

اخه اونم مثل سارینا رو مخ بود🤣🤣

انقدر همه رو لایک میکرد که نی نی یار تعلیقش کرد

نه...من از اول همین عکس پروفم بودحتی چند تا کاربرا هم عکس منو گذاشته بودن کاربرای دیگه بهشون اعتراض ...

پس تاریخ عضویتت چرا سال ۹۸هست؟ تعلیق شدی؟ باید قدیمتر باشی که، من این عکس رو از سال ۹۵یا ۹۶یادمه

یه اعترافی بکنم؟😂یه بار با یه ایمیل اکانت نی نی سایت زدمولی هنوز شمارم وارد نکرده بودمبرا همین میزد ...

اونی که من یادمه اسم کاربری داشت