2777
2789

من کلا ظاهری هم فرق دارم چشمام روشن و درشت تره اونا چشم و ابرو مشکلی و سبزه

حتی از نظر تحصیلات هم فرق داریم...

قد و هیکل و همه چی هم فرق داره اونا شبیه بابام هستن من شبیه مادرم

ولی هرجمعی باشیم سه تایی انگار دست ب یکی میکنن منو دست بندازن

من اندازه خودم لباس میخرم و چیزی ک دوست دارم میپوشم

ولی باز یچیزی پیدا میکنن ک دست بندازن

هر سری هم خودشون دعوت میکنن میرم اومدنی تو راه گریه میکنم در این حد...

میخوام کلا قطع رابطه کنم

یبار دوبار نبوده اخه همیشه همینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو شماها کنترل گرین و به نظر ادمای دیگه هم احترام نمیذارین بگو من نظرتونو به هیچ کجام حساب نمیکنم پس بیخود انرژیتونو هدر ندین

من خواهر ندارم ولی دوست و عروس کنترل گر دارم که چپ و راست میزنم تو برجکشون 

بگو شماها کنترل گرین و به نظر ادمای دیگه هم احترام نمیذارین بگو من نظرتونو به هیچ کجام حساب نمیکنم پ ...

منو کنترل نمیکنن ولی همش انگار میخوان واسه من شو بدن

یهو عکس میفرستن برام ک رفتن فلان جا منم مینویسم خوش بگذره

یا مثلا دختر خاله هام ک همسن منن با اونا قرار گذاشتن رفتن بیرون از اونحا واسه من عکس میفرستن والا باز میگم خوش بگذره

مونده بیرون رفتن نیستم با کسی 

ولی اونا شاید فکر میکنن واسه من مهمه

اصلا مهم باشه چرا باید چنین کار خزی رو کنن!؟

بهت حسودی میکنن عزیزم کاملا معلومه

والا اونا پولدار ترن بیشتر میخرن و می‌گردن 

حس میکنم شاید فکر میکنن من فقیرم

ولی منم در حد خودم دارم

اگه میرن اینور اونور و نمیگن بخاطر اینه ک فکر میکنن من پول ندارم!؟ب این چیزام فکر میکنم

منو کنترل نمیکنن ولی همش انگار میخوان واسه من شو بدنیهو عکس میفرستن برام ک رفتن فلان جا منم مینویسم ...

پس کلا باهات لج هستن 

حالا فامیل میخواستن به من خبر بدن بیا من حوصله نداشتم نمیرفتم از هر ده جا یه جا میرفتم چون درونگرا بودم انرژیم تموم میشد پا به پای اونا نمیتونستم برم بیرون 

والا اونا پولدار ترن بیشتر میخرن و می‌گردن حس میکنم شاید فکر میکنن من فقیرمولی منم در حد خودم دارماگ ...

خودت گفتی یکی طلاق گرفته یکی هم زندگی جالبی نداره 

حسودی همیشه به پول و لباس و تفریح نیس که حسودی میتونه به یه عزیزم گفتن همسرتون به شما باشه به خندهاتون ادما همیشه به چیزایی که ندارن حسودی میکنن 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست ممنون