2777
2789
عنوان

سه تا خواهر بزرگ تر دارم ک همش ب قیافه و لباس من گیر میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 24 پست
پس کلا باهات لج هستن حالا فامیل میخواستن به من خبر بدن بیا من حوصله نداشتم نمیرفتم از هر ده جا یه جا ...

نه من با شوهرم میرم اینور اونور اهل طبیعت و سفر هستیم

اونا شوهراشونم پایه نیستن اخه 

خودشون میرن

ولی دیگه خز بازی نداره

من تا حالا عکس مسافرت و... مو نفرستادم یا پست نکردم تو اینستا ببینن خیلی کم در حد عکس پروفایل

ولی اونا یه کافه هم برن صدتا عکس میفرستن من ببینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره راست میگی من اصلا ب این چیزا توجه نکرده بودم

درسته خواهراتن عزیزم ولی تجربه به من ثابت کرده تا ک  و  ن ی نسوزه دهنی باز نمیشه همیشه اسپند دود کن بیخیالشون باش بچسب به خانواده خودت 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست ممنون

نه من با شوهرم میرم اینور اونور اهل طبیعت و سفر هستیماونا شوهراشونم پایه نیستن اخه خودشون میرنولی دی ...

ولی خب مثلا اینجوری هم هست همه یجا دعوتیم ب من میگن یچی درست بپوشا.یا مثلا میگن فلان چیز مد شده چرا اینجوری میپوشی هنوز

ولی از نظر منم چیزایی ک اونا میپوشن شابد بهشون هم نمیاد

من چیری ک بهم نیاد نمیدونم

حالا مد میخواد باشه باشه 

میدونم بمن نمیاد فلان سبک شلوار چرا بپوشم

والا تا حالا هم کسی بهم نگفته بد میپوشی ولی اینا همش میخوان بگن تو بلد نیستی و...

واقعا کلا کات کنم راحت ترم بنظرم

وجودشون هیچ ارزشی نداره دیگه واسم جز آزار

از بچگی هم همین بوده

اینو بدون تو نرمالی

نمیدونم 

گاهی فکر میکنن الکی حساس هستم باز میرم باهاشون میشینم باز میبینم یچی میگن حالمو بد میکنن...

حتی وسط حرفاشون میگن اون موضوع رو نگید ب نازی‌...

باز محل نمیدم یچی دیگه میگن

نمیدونم گاهی فکر میکنن الکی حساس هستم باز میرم باهاشون میشینم باز میبینم یچی میگن حالمو بد میکنن...ح ...

این بحثا تو زنا هست منم تو فامیل بودن کسایی که منو میدیدم حرفاشونو نصفه میذاشتن و تو جمعی که من بودم راحت نبودن حرف بزنن فکر میکردن من معلم اخلاقم و مثلا جلوم نباید یه حرفایی رو زد اصلا واسم مهم نبود چون از همه نظر ازشون بالاتر بودم اونا فکر و ذکرشون پسر و الکل و سیگار و کار بد بود من پی علم و اخلاق 

ولی خب مثلا اینجوری هم هست همه یجا دعوتیم ب من میگن یچی درست بپوشا.یا مثلا میگن فلان چیز مد شده چرا ...

چه حال و حوصله ای داری پس که رفت و اومد میکنی

منم از این خواهرا و برادرها داشتم

سر ارث خوردن من که شد ارثمو بالاکشیدن برادرهام

تلفن هاشون رو پاک کردم که زنگشون نزنم اونام که اصلا زنگم نمیزدن من دلم تنگشون میشد

خواهرامم با اینکه تو یه شهریم اصلا رفت و اومدی نداریم

در حد اینکه یه ۲ساعت در ماه ببینیم همو و تمام 

هربارم میگن نیستی بهانه مادرشوهرم میارم و خانواده همسرمو 

میگم فلانیا خونم بودن و خونه ام هستن 

حتی زنگ نمیزنم 

مغزم کشش رفتارهای سمی رو نداره

منم اندازه لباس میخرم مثلا سالی ۲دست لباس

ولی منو مسخره میکردن تو فقیری که اینجور تکراری میپوشی نداری کهنه هاشونو میدادن الانه سردم باهاشون چند بار دادن نپوشیدم فهمیدن گوه خوری منو نکنن

🤴👸.دلشاد هستم