2777
2789
عنوان

حس میکنم خیانت کردم

157 بازدید | 18 پست

😐با کسی تو رابطم که نمیاد جلو و میگه بعد سربازی میام 

سه سال هم با همیم و وضع مالیشم خوب نیست وضعش مهم نیست اما خب اینکه حداقل تکلیفم مشخص کنه مهمه که نمیکنه 

خلاصه چند شبه خاستگاری ک فامیل هست و خیلی  دوسش داشتم ولی سر یک موضوع خانوادگی ردش کردم  پیام دا و من خام شدم جوابش دادم و چت کردیم 😐😐

حس نکن واقعا خیانته

خب اگه نمیخوای پاش بمونی بره سربازی کات کن بیا با همین خواستگارت این چ کاریه با دونفر باشی 

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت نیست که میگی خیانت کردم اگه شرایط خواستگارت اوکیه جواب مثبت بده

وقتی قصدش با اون طرف جدیه خب خیانته اونم ادمه دیگه 

اسی اگه تکلیفتو مشخص نمیکنه نمیخوایش خب تمومش کن بره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

وقتی قصدش با اون طرف جدیه خب خیانته اونم ادمه دیگه اسی اگه تکلیفتو مشخص نمیکنه نمیخوایش خب تمومش کن ...

از نظر من خیانت وقتی درسته که شرعی و عرفی پیوند بین دو نفر باشه

گرچه من کلا روابط دوستی رو قبول ندارم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

میخامش ولی تکلیف مشخص نمیکنه

پس بشین کاملا جدی باهاش حرف بزن اگه واقعا اونم تورومیخواد بمون بره سربازی برگرده اگه باز پیچوندت بنظرم ب خواستگارت جواب مثبت بده البته اگه پسر خوبیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شرایط اون خوبه فقط اخلاقاش مشکل داره😐من نمی‌دونم چرا خر شدم جوابش دادم وای

اخلاق حرف اول رو میزنه اگه اخلاقش خوب نیست حتی اگه میلیاردرم هست ولش کن

پس بشین کاملا جدی باهاش حرف بزن اگه واقعا اونم تورومیخواد بمون بره سربازی برگرده اگه باز پیچوندت بنظ ...

کاملا جدی باهاش حرف زدم گفته معلوم نیست کی برم سربازی اما حالا حالا ندارم بیام 

خاستگارمم والا حس میکنم هوله نمی‌دونم چرا جوابش دادم وای خر شدم 😐

از نظر من خیانت وقتی درسته که شرعی و عرفی پیوند بین دو نفر باشهگرچه من کلا روابط دوستی رو قبول ندارم

عاطفی مهم نیست؟ 

دوران نامزدی هم طرف عقد نکرده محرم نیست ولی طرف این کارو کنه میگید خیانت خب اینم مثل همونه دوران اشناییه وقتی دل ب یکی بستی بری با یکی دیگه بحرفی یعنی خیانت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاملا جدی باهاش حرف زدم گفته معلوم نیست کی برم سربازی اما حالا حالا ندارم بیام خاستگارمم والا حس میک ...

بنظرم بلاکش کن جوابشو نده همین ک حس میکنی هوله پس ب درد نمیخوره

یکم منتظر بمون تکلیف این اقا مشخص شه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاطفی مهم نیست؟ دوران نامزدی هم طرف عقد نکرده محرم نیست ولی طرف این کارو کنه میگید خیانت خب اینم مثل ...

پسری که طرف رو سرکار میزاره چی؟ کم ندیدم به انتظار پسره کل خواستگاراشو رد کرده آخر سرم پسره رفته اونی که خانواده اش گفتن رو گرفته

پسری که دختری رو بخواد بعد از ۶ ماه میاد خواستگاری 

پسری که طرف رو سرکار میزاره چی؟ کم ندیدم به انتظار پسره کل خواستگاراشو رد کرده آخر سرم پسره رفته اون ...

درست میگی اینو 

من کلا حرف خیانت زدم 

نمیشه قضاوت کرد واقعا سرکارش گذاشته شاید واقعا گیره ک نمیتونه بیاد پستای قبلی گفتم یکمی پاش بمونه نیومد تموم کنه

اول تموم کنه بعد بره با بعدی ن همزمان! رد نکنه خواستگاراشو یکم فقط زمان بده ب این اقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40