2777
2789
عنوان

می‌خوام بمیرم برسین به داددمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 52 پست
عزیزم کاش دخترم تو اتاق می‌خوابید اصصصصلا نمی‌خوابه ،،از همون کوچکییی ...نمی‌دونم چکار کنم بقران دوه ...

هی بابا گرفتار شذی🥹

بچت بیدار شه با مامانت نمیمونه؟؟؟ مثلا خودت بخوابی

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

بچه خوابید ببرش تو اتاق

باورت میشه تو خواب عمیقم باشه بیدار میشه ،کلا بچه ی بدخوابیه ،،به سرو صدا خیلی حساسه .حتما هم باید تو پذیرایی جلو تی وی بخوابه 

👩‍❤️‍👨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی بابا گرفتار شذی🥹بچت بیدار شه با مامانت نمیمونه؟؟؟ مثلا خودت بخوابی

نباباااااا ،مادرم ۷۶سالشه ،حچصلشو نداره ،،،اخه وختی بچه بخواب میشه ساعت شش و هفت بیدار میشه حوصله ی بازی نداره که من کلا نگران بدخوابی های بچممم تا خودم بخدا قسم 

..آخه تو طول روز دیگه بد جور اذیتم می‌کنه 😭😭😭😭وختی مادرم نیومده بود تا ساعت ۱۱....الی ۱۲میخوابید ..اما فکرشو بکن دوهفته ست برنامه ی خوابش بهم ریخته و منو زجر میده 

👩‍❤️‍👨
قربونت بشم ،بزرگواری ،،،میفهمم ....اما آدم خودش باید رعایت کنه ..با زبون خوش میگم مادر این بچه به سر ...

آخی دورش بگردم 💓 ببین همه آدما وقتیکه سنشون بالا می‌ره دل نازک و زودرنج میشن ،مراعات کن میفهمم چی میگی اما هرچی باشه اون مادره و جایگاهش مقدسه ،سعی کن این چند وقت که اینجاس شبا زودتر بچتو بخوابونی که تو روز اذیت نکنه یا صبح ها خودت قبل از اون بیدار شو براش صبحانه اش رو آماده کن و بگیر بخواب،بخدا ثواب داره جای دوری نمیره ،شاید گوشه ای از زحماتی که برات کشیده و بزرگت کرده رو تونستی جبران کنی ،بد خلقی ام نکن لطفاً باهاش عزیزدلم ❤️ 

آخی دورش بگردم 💓 ببین همه آدما وقتیکه سنشون بالا می‌ره دل نازک و زودرنج میشن ،مراعات کن میفهمم چی م ...

قربونت ،بزرگواری عزیزم ،خدا نکنه ...ولی حرفهات آرومم کرد خدا ازت راضی باشه ...اما مادرم شاید بزرگم کرده ولی خوبیی هم در حقم نکرده ،بحث اینچیزا نیست کلا ،,من وختی بدنیا اومدم ،چون دختر بودم فقط و فقط شیر خشک بهم داده ،چرا چون من یک دختر بودم ...اما به پسراش شیر خودشو داده ...یا وختی زایمان کردم دوتا بچمو بدنیا آوردم محل سگم بهم نذاشت ،،،یا مثلا وختی سینمو عمل کردن حتی یکبار هم پیشم نیومد 😭💔

👩‍❤️‍👨
قربونت ،بزرگواری عزیزم ،خدا نکنه ...ولی حرفهات آرومم کرد خدا ازت راضی باشه ...اما مادرم شاید بزرگم ک ...

توم خیر ببینی الهی دوست قشنگم 🌹♥️🙃😘می‌دونم منم عین تو بودم منتها با تفاوت اینکه تو مادرت باهات اینجوری بوده من پدرم یه سری رفتارا داشته باهام که دلمو شکسته اما بازم سعی میکنم تو ذهن و قلبم همیشه دوسش داشته باشم و بهش احترام بزارم چون هیچکس تو دنیا جای پدر و مادرو برای آدم نمیگیره ،

ببین مهربونم ،این روزام میگذره تو خوب باش بزار پیش خدای خودت سرت بالا باشه 😇

هیچی اندازه اینکه اون بالاسری ازت راضی باشه آرامش نمیبخشه تو زندگیت،،تو خوب باش و مهربونی من خدا اندازه دل دریایی و بزرگت هرچی که میخوای رو بهترینش رو بهت هدیه میده انشاالله 🤲🏻