2777
2789
عنوان

بدنتون چجوری اصلاح میکنید که موها نرم بش مخصوص ناحیه خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 30 پست
من با هر چی زدم فایده نداشت لیزر رفتم راحت...حتی باردار هم شدم برنگشت...فقط وکس رو امتحان نکردم هیچ ...

برای بیکینی هم رفتی لیزر

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

یعنی بوش همه جا برمیداره؟از کجا بخرم گرونه یا نه؟سفید هم می‌کنه پوست‍؟

انقدررر نه ولی خب تو حموم میپیچه دیگه من خوشبو کننده میزنم حل میشه  عطاری ها دارن بگو نوره زرنیخ دار اصل باشه رنگش زرد وفتی خیس میشه سبز میشه 

زانو ارنج زیر بعل کشاله ران اینارو اره سفید کرد برای من یعنی هم رنگ بقیه بدنم شد قبلا تیره تر بود

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدررر نه ولی خب تو حموم میپیچه دیگه من خوشبو کننده میزنم حل میشه عطاری ها دارن بگو نوره زرنیخ دار ...

من فقط برای بیکینی می‌خوام بقیه اپلاسیون میرم 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

آره

قبلش تنبلی تخمدان داشتی یا نه

اپلاسیون پوست و شل نمیکنه؟؟

من که به سال میرم نکرده 

بقیه دوستان بیش از پنج ساله راضین

قبلش تنبلی تخمدان داشتی یا نه

نه نداشتم ولی می تونی هم زمان که دارو مصرف می کنی لیزر هم انجام بدی.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

نه نداشتم ولی می تونی هم زمان که دارو مصرف می کنی لیزر هم انجام بدی.

آخه هی میگن لیزر نازایی میاره منم ترسیدم

خووبه پس

آره کم کم موها ریزش پیدا می‌کنند و‌رشدشون کند میشخ

نه بابا ربطی نداره.

آره 

مثل هم نوره عمل میکنه

آره ولی سرعتش از نوره بیشتره 

همون جلسات اولیه نتیجه میبینی