2777
2789

خیلی عذاب وجدان دارم میدونم منو باباشو بشدت دوستداره وقتی خیلی حرصم میده مخصوصا تو جمع میگم منو بابامو میزاریمت دم در یا میگم منو بابات میمیریم از دستت اونم گریه زاری،بعدش شبا از عذاب وجدان میخوام بمیرم اما ازپسش بدنمیام پیش دبستانیشم شلوغه اما میخام بمیرم برا مهربانیاش ولی خب ،،

میتونید یا پیش مشاور برید که بر سااس تیپ شخصیتی پسرتون راه حل میدن که مثلا با حرف زدن بهتر میشه یا با تفریح یا با...

این افراد و بچه ها با منطقی صحبت کردن باعث میشه در‌زمانی که کسی اطرافشون نیست به فکر فرو برن و کمی رفتارشن اصلاح بشه 

باهاش حرف بزنید اون نیاز به محبت داره که اینجوری میکنه 

بگید این رفتار باعث میشه مامان و بابا ناراحت بشن اینکار این تاثیر رو داره ممکنه این اتفاق بیفته 

برای این‌بچه ها وقت بیشتری باید گذاشت چون تیپ شخصیتی این‌بچه ها در کودکی شیطون و در بزرگ سالی اروم میشن با کلی تروما 

چه بهتر که با ارامش حل کنید 

بهش بگید براتون تعریع کنه چه کارایی دوست داره بکنه اینجوری کمی هیجانش خالی میشه و شما از درونش خبر دار میشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.