2777
2789

عزیزم من مادر دوتا بچه رفلاکسی ام که خوب شدن خداروشکر اینا از نوزادی دارن چون درمان نشدن خودشو تو ده ماهگی نشون دادن تو غذاهای باید حتما رعایت کنی دارو هم باید بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من مادر دوتا بچه رفلاکسی ام که خوب شدن خداروشکر اینا از نوزادی دارن چون درمان نشدن خودشو تو ده ...

چیکار کردین خوب شدن؟؟چند سالگی خوب شدن؟؟

من فاموتیدین میدم دکتر براش نوشته ولی نه همیشه وقتایی که شدیده میدم

سلام مامان جان🌸

ریفلاکس بعد از شش ماهگی معمولاً نادره، ولی اگه تازه شروع شده چند علت داره که باید بهش دقت کنی 👇

1. شروع غذاهای جامد: بعضی غذاها (مثل مرکبات، گوجه‌فرنگی، غذاهای چرب یا شیرین زیاد) باعث برگشت اسید معده می‌شن.
  2. زیاد خوردن در هر وعده یا سریع غذا خوردن: معده‌ی پر باعث برگشت محتویات میشه.
  3. نشستن یا دراز کشیدن بلافاصله بعد غذا: بهتره نیم‌ساعت بعد از غذا کودک صاف بشینه.
  4. یبوست یا نفخ: فشار داخل شکم زیاد میشه و ریفلاکس تشدید میشه.
  5. در موارد نادر: آلرژی به پروتئین شیر گاو یا عدم تحمل لاکتوز.

🔔 اگر ریفلاکس با بی‌قراری، وزن‌گیری کم یا استفراغ مکرر همراهه، حتماً باید پزشک کودکت معاینه‌اش کنه تا از رفلاکس ساده مطمئن بشیم.

برای توضیح علمی و تصویری درباره‌ی ریفلاکس نوزاد و کارهایی که باعث بهتر شدنش میشه، حتماً ویدیوهای کانال یوتیوب  دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma رو ببین  💛

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

چیکار کردین خوب شدن؟؟چند سالگی خوب شدن؟؟من فاموتیدین میدم دکتر براش نوشته ولی نه همیشه وقتایی که شدی ...

ببین تا دوسالگی هست باهاش .فاموتدین نمیدونم ولی به هر بچه ای یه دارو میسازه من که پدرم پرونده تا خوب شدن

عزیزم من مادر دوتا بچه رفلاکسی ام که خوب شدن خداروشکر اینا از نوزادی دارن چون درمان نشدن خودشو تو ده ...

سلام عزیزم من نوزادم ۳۷روزشه شیر ک‌میخوره اگه اروغش رو‌نگیرم بالا میاره بعضی وقتا هم کلن زیاد بخوره بالا میاره؟؟این رفلاکس محسوب میشه؟؟و باید دکتر ببرم ؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم من نوزادم ۳۷روزشه شیر ک‌میخوره اگه اروغش رو‌نگیرم بالا میاره بعضی وقتا هم کلن زیاد بخوره ...

هر بالا آوردنی رفلاکس نیست.سعی کن حجم زیاد شیر ندی.اروقشو حتما بگیر مخموصا قبل خواب که موقع نپره گلوش تو خواب.اگه جهشی بالا نمیاره با مثلاً شیر خوردنی بی قراری نمیکنه یا تو خواب حالت نشخوار یا سکسکه نداره بعید رفلاکس باشه

هر بالا آوردنی رفلاکس نیست.سعی کن حجم زیاد شیر ندی.اروقشو حتما بگیر مخموصا قبل خواب که موقع نپره گلو ...

اره یه روزایی بیشتر بالا میاره یه روزایی اصلن ..خودم حس میکنم خوراکی ک‌چرب‌باشع بخورم تحمل نمیکنه ...ولی جهشی نیس...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40