2777
2789

من 21سالمه بهش گفتم اگع به موقع شوهرم دادی ک دادی ندادی هر ماه هرجا دلم خواست میرم دیگه تو کارمم دخالت نمیکنی(به شوخی و خنده میگفتم اصلا حوصله ی اینکارارو ندارم بعدم من از اونام ک جونم به جون خانوادش بستست یعنی مسافرت خانوادگیو به همه چی ترجیح میدم) 

خلاصه یهو گفت مگه خواستگارم داری یا داشتی گ شوهرت بدم 

راستش خیلی خجالت کشیدم 

واقعا نمیدونم عیبی دارم ایرادی دارم زیادی زشتم 

چیه ایرادم ک هیچکس نمیاد خواستگاری(: 

درسته هنوز سنی ندارم ثلی اینکه ی دختر تا الان این سنش فقط سه تا دونه خواستگار داشته عجیبه 

یکیش  15سالم بود دومی 18سومیم فقط در حد حرف بود (: 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید به شوخی گفته اونم

این حرفا بین مادر و دختر گاهی به شوخی رد و بدل میشه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

متولد چه سالی هستی

83

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای  نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(:  چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

خواستگار خیلی کم شده برای همه 

منم 23 امسال فقط یکی 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

شاید به شوخی گفته اونماین حرفا بین مادر و دختر گاهی به شوخی رد و بدل میشه

اخه جلو بابام گفت خجالت کشیدم 

توزشتی؟بیام بزنمت؟میان سخت نگیرمن که زودشوهرکردم وکلی خواستگارداشتم هیچ جای دنیارونگرفتم که توجامونده باشی ونگران

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

خب اینقدر دخترا در دسترس پسرا هستن  و اینقدر هزینه های تشکیل زندگی و میل به ازدواج  کم شده  که  دیگه کسی خواستگار به اون صورت نداره   اینم نتیجه زن زندگی آزادی

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
منم 21 مچه وقت شوهره🧘🏻‍♀️✨آرامش روان موج میزنه بنازم مجردی

این مجردی بخور تو سرم ک تا سرکوچه اجازه ندارم برم 

خب دخترجان با این شرایط گرونی انتظار داری هر روز خواستگار بیاد؟؟؟ اصلا خواستگار بیاد کم پیش میاد خونواده ای راضی بشن چون دنبال پول و خونه و ماشینن که با شرایط فعلی نمیشه

شما شوخی کردی مامانتم به شوخی جواب داده

وا دیوونه ای ناراحت میشی 

منم ۲۱ سالمه شوهرم دارم 

انقدر مامانم بدتر از اینا گفته 

تازه میگفت تورو با این قیافت کی مبگیره 

بگو بخند بابا بیخیال به دل نگیر مامانه دیگه باید حتما یه چیزی بگه بچشو‌ بسوزونه 🤣