2777
2789
عنوان

نمیدونم پیام بدم یا نه

51 بازدید | 8 پست

یکی بود تو تابستون باهاش دوست بودم خیلی خوب و خوش رفتار بود با من سر یه چیزی دعوامون شد من یه چیزایی گفتم اونم گفت و بعضی حرفاش خیلی بی ادبانه بود میشه گفت فحش بود 

من‌ فرداش گفتم که دیگه نمیتونیم باهم باشیم و اینا بعدش اون منو بلاک کرد منم همینطور 

ولی الان میخوام بدونم چیکار میکنه به نظرتون پیام بدم بهش با یه خط دیگه یا نه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه خیلی کنجکاو بودم ولی راست میگی ولش میکنم مرسی گلم

منم تابستون با یه پسره حرف زدم ازش خوشم اومد ولی دیدم یه سری رفتار داره که اگه باهم پیش بریم حتما اون رفتاراش قراره اذیتم کنه 

بهش گفتم دیگه پیام نده اونم انگار از خداش بود قبول کرد 

تا الان چندبار کنجکاو شدم و دلم خواسته بدونم چیکار میکنه ولی بعد با خودم گفتم چه اهمیت و ارزشی داره اون اگه میخواست تو زندگی من بمونه میموند چیزی که بی ارزشه ، بی ارزشه. 

هر موقع که دوباره کنجکاو شدی به خودت یادآوری کن 

منم تابستون با یه پسره حرف زدم ازش خوشم اومد ولی دیدم یه سری رفتار داره که اگه باهم پیش بریم حتما او ...

هعیی راست میگی اگر میخواست میموند حتما خودش نخواسته حتما یادآوریش میکنم 

مرسی عزیزم قشنگ گفتی❤️