2777
2789

من خالم ۵۰ روزی هست فوت کردن

مریض بودن ۷۲ سالشون بود 

همه ناراحت شدیم اما متاسفانه مامانم اصلا فکر حال منو نمیکنه و همش گیرا الکی میدع

من الان مدت طولانیه رنگ خیابون ندیدممممم درست همش کلاس خونه کلاس خونه درس درس درس افسردگی شدید گرفتم

حالا دختر خاله هام و پسر خالم برای اینکه روحیشون خوب شه قرار گذاشتن دست جمعی بریم خارج از شهر، من بیچاره از خدامه رنگ یه درخت ببینم یه بیرونی یه جایی 

مامانم میگه من نمیام چون که خواهر شوهر خالم که رابطشون با خالم خوب نبوده هست و چرا باید به این زودی بریم بیرون مگه مسخره بازیه چرا احترام نمیزارن 

میگم خوب چیکار کنیم؟ ادم که همش نمیتونه گریه کنه و غصه بخوره سرم داد میزنه که ازت متنفر شدم توام بدی احترام نمیزاری میگم مگه کسی فوت میشه ادم باید خودشو نابود کته؟ باید به زنذگی برگرده وایساده داد و گریه سر من

حرف من غلطه؟ بخدا از فشاری که بهم وارد کردن خانوادم ام اس گرفتم روانی شدم یه بیرون شهرم بگم بریم فحش میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب منم مستقلماما اگر مامانمم نیاد اینا هم نمیان کنسل میکنن

سعی کن برنامه کنسل نشه 

مامانت سنش بالاست؟

سالمندا خیلی از مرگ میترسن و به خصوص خواهرشون یا نزدیکانشون فوت بشه انگار میگن نوبت بعدی دور از جون منم و حساس میشن دیگه واکنش مامانت هم اینه دیگه 

خوب الان بچه های خود خالم میگن بریم بیرون حالمون عوض شه

میدونم بچه های خالت و شما نسل جدیدی اما مادرت نسل قدیمه انتظا  احترام داره

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
طرف زندگیشو کرده حالا هم رفته بقیه ک نباید زندگیشون رو حروم بکنن

متاسفانه‌ من یه عمره پای مشکلات خانوادم محروم شدم از  زندگی

بس که از غصه و بدی بابام از بچگی جلوم گفتن که مغزم داغون شد

الان غصه خواهرمو هر روز رو سرم میارن 

توقع یه بیرونم کنم باید خفه شم

همین بگم بریم بیرونی چیزی فحش باید بحورم

اما بگم ۲۰۰ میلیون بدین درس و دانشگاه و امتحان خر حمالی‌

میگن چشممممممممممم

حالا دریغ بگم من فلان چیز میخوام بخرم 

پول دور نریز چرا خریدی چرا فلان کردی

سعی کن برنامه کنسل نشه مامانت سنش بالاست؟سالمندا خیلی از مرگ میترسن و به خصوص خواهرشون یا نزدیکانشون ...

نه مامانم میگه چون خواهر شوهر خالم که ادم بدی بوده و خالمو اذیت کرده هست نمیام و بی احترامیه این چیزا

بچع خالم هم سن مامانم هست و هم بازی مامانم بودن

خب شخصیت‌ها متفاوته نمیگم کار شما اشتباههولی از دید مامانت قضیه فرق داره سعی کنین درکش کنین

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
حالا خدا رحمتش کنه ولی جوون هم نبود که ادم بخواد تا سالگردش به عذاش بشینه.برو حال و‌هوات عوض شه چبکا ...

کنسلش میکنن 

بس که دعوا راه میندازن سر یه بیرون

اصلا نمیرم باعاشون میگم دوست پسرم اگر اونم مثل همیشه گیر کار نبود ببرتم یه هوایی بخورم

نابود شدم از دست همشون

خب شخصیت‌ها متفاوته نمیگم کار شما اشتباههولی از دید مامانت قضیه فرق داره سعی کنین درکش کنین

من درک نمیکنم سالهای سال من خالمو ندیدم 

هیچ کسی رو ندیدم خودم هزار داغ دیدم یه نفر کنارم نبود

ام اس گرفتم یه بار سعی نکردن همین خواهرم مامانم بابام شادم کنن

فقط غصه هاشون سر من میریزن دیگع درک نمیکنم