2777
2789
عنوان

بدون طلا داریم اینجاااا امیدی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 51 پست
والایکی ازدوستان طلافروشی دارن گفت تاشب عید ب ۱۵ میرسه بازم انشالله ک اشتباه باشه وبیادپایین

دوست منم توو بورس طلاست

گفت کمترین حالتِ طلا ۱۰ ِ

دیگه میره تا ۱۵ بعد یه کاهش داره که فکر کنم شایذ ۱۳ بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت کی ۱۳ میشه

تادوماه اینده گفت هی میاد تا ۱۰ وخورده ای دوباره میکشه بالا والاقبلاهم گفته بودمیره بالامن تواین سایت گفتم همه پریدن بهم ک تو ازمانیستی ودوست داری طلابره بالامردم بدبخت بشن گفتم انگار من اتحادیه طلافروشی دارم 😂

من دارم میگه به خدا بزرگترین نعمت سلامتی هستش من الان ۱۵ روزه تو بستر بیماریم اطرافیانم هم با من اذ ...

خدا بهت سلامتی بده اره من درک میکنم

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

من فروختم برای خونه ....الان فقط یه گوشواره دارم ...اما نا امید نیستم باز دارم جمع میکنم حتی شده طلای سبک بخرم ....طلاهای ۲۴۰ گرم بود...همسرم گفت می‌خره بازم برام .....۳ دنگ به نامم کرد 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
من دارم میگه به خدا بزرگترین نعمت سلامتی هستش من الان ۱۵ روزه تو بستر بیماریم اطرافیانم هم با من اذ ...

انشاالله بهتر شی

دقیقا همین طوره 

بچه ها و شوهر خانواده همون سالم باشیم و سلامت خیلی ارزش داره خیلی 

معجزه شکر گزاری...

میشه بپرسم از کجا فهمیدی باعث دفع بلا شده؟

همشه مادرم میگفت حتما میخواسته اتفاقی بیفته این دفع بلا بوده من میگفتم نهههه

امروز با پسر و دخترم داشتیم میرفتیم یکدفعه تو پیچ فذچرمون از دستم در رفت اصلا نمیدونم چی شد فقط زدم رو ترمز ماشین کلا از مسیر منحرف شد و چپ نکردیم خدایا شکرت راضیم به رضات

گفتین منم لایک کنید

همشه مادرم میگفت حتما میخواسته اتفاقی بیفته این دفع بلا بوده من میگفتم نهههه

امروز با پسر و دخترم داشتیم میرفتیم یکدفعه تو پیچ فذچرمون از دستم در رفت اصلا نمیدونم چی شد فقط زدم رو ترمز ماشین کلا از مسیر منحرف شد و چپ نکردیم خدایا شکرت راضیم به رضات