مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد تو دعات منو دعا کن صلواتممیخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
مادرشوهرم بدترین بلاهارو سرم اورد ب دست خودش تو فامیل رسوا شد و دخترشم طرد شد کاملا واقعی ... نامادریمم کل زندگیمونو سوزوند الان آوارس شبانه روزی تو خونه سالمند کار میکنه هیچی ازش نمونده مدامم گریه میکنه میگه خدا از من نمیگذره
یبار یه زن به مامانم طعنه زد وفخر فروشی ک من شوهر دارم مثل توبیوه نیستم بیوه بی صاحابه باصدای بلند توی کوچه .ده روز بعد شوهرشو کشتن .فقط همین یبار دیدم
یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل
زنداداشم اینا سه تا خواهر شیر به شیر بودن میگفت خواهر سومی که دنیا اومده داییم اومده به مادرم گفته چیه سالی یه دختری میترقی دختر آبرو آدم میبره خودش یه پسر داشته گفته میترسم دختر بدنیا بیاد بچه نمیارم پسرش معتاد و دختر باز یه دختر برداشت فرار کرد و آبروش برد اما سه تا دختر خواهر خوب شدن که دوتاشون زن های دوتا از برادرای من هستن که همه چی تمام هستن ایندوتا خواهر فرشته ان