2777
2789
عنوان

پسر کلاس پنجمی کی داره

169 بازدید | 29 پست

من پسرم کلاس پنجمه دارم ازدست اذیتو آزار هاش روانی میشم مدرسه هم ازش شاکین که نظم کلاس رعایت نمیکنه منو خواهرشم با دقلک بازی اذیت میکنه تو مدرسه بچه ها رو اذیت میکنخ سر به سرشون میزاره بهشون میخنده!کسیو نمیزنه یا وحشی گری نمیکنه فقط دلقک بازی و مسخره کاری میکنه سر به سر همه میزاره از دستش خودمو میزنم ولی نمیفهمه همون لحظه عذر خواهی میکنه ولی بازم تکرار میکنه منم زیاد میزنمش از دست کاراش 

۳جلسه س مشاوره میبرم اونم میگه نه بیش ععاله نه کمبود توجه داره  بگین چه خاکی بسرم بریزم هررررر شب بادعوا میخوابونم اونو خواهر ۵سالش دععععوا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش منم کلاس پنجمه خیلی پرو و حاضر جواب شده قبلن اینجور نبود الان بهش بگی بالا چشمت ابرو قورتت میده نمی دونم شاید به خاطر سنشونه

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🌹              تیکر بارداری نیس میخوام ببینم تا اون موقع به چند تا از آرزوهام رسیدم

داداش منم کلاس پنجمه خیلی پرو و حاضر جواب شده قبلن اینجور نبود الان بهش بگی بالا چشمت ابرو قورتت مید ...

نه این حاضرجواب نیست حرف تو کلش نمیره لجبازه سر به سر همه میزاره و میخنده با توهین جوابش میدی بازم میخنده!کرم داره

با زدن درست نمیشه بدترم میشه ..بازیون نرم و محبت کردن سعی کن رامش کنی بگو مردم اینکارارو دوس ندارن شاید خودت فکر میکنی با نمکی و بقیه فکرای دیگه میکنن میگن حتمن دوراز جونت عقلت کمه اونوقت مامان غصه میخورم پسر ب این گلی دارم ولی کاری میکنی بقیه فکر دیگه کنن خلاصه با مهربونی سعی کن درستش کنی زمان‌بر شاید باشه ولی جواب میده با ی روز دو روز نباید ناامید شی 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

با زدن درست نمیشه بدترم میشه ..بازیون نرم و محبت کردن سعی کن رامش کنی بگو مردم اینکارارو دوس ندارن ش ...

اعصابم نمیکشه آخه از مدرسه هم زنگ زدن میگن اسم رو بچه ها گذاشته مامان بکیشون میخواد بیاد مدرسه سر کلاس صدای گربه درمیاره