2777
2789
عنوان

پسر کلاس پنجمی کی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 29 پست
نه این حاضرجواب نیست حرف تو کلش نمیره لجبازه سر به سر همه میزاره و میخنده با توهین جوابش میدی بازم م ...

تو ک مامانشی اینجوری در موردش میگی خب معلومه بدتر میشه مطمئنم با خودشم اینجوری حرف زدی بچه رو عقده ای کردی اول سعی کن اخلاق رفتار خودت درست شه بعد رو تربیت بچه فکر کن ...واقعا کارت اشتباه وظلم در حق اون طفل معصوم هستش 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

جلو معلمشم همینطوریه

آره معلمش گفت امروز دیوانم کرده همه میگن خانممم فلانی میخنده بهم فلانی شعر میخونه فلانی بهم گفت پدرت درمیارم تو روی معلم میگه ببخشید ولی باز روز از نو روزی از نو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ک مامانشی اینجوری در موردش میگی خب معلومه بدتر میشه مطمئنم با خودشم اینجوری حرف زدی بچه رو عقده ا ...

توجای من نیستی هرجا باشی تو مهمونی تو مدرسه تو پارک بیان بگن خاللله ببین پسرت اینکار کرد اونکار و کرد !همش متهمی همش باید اشتباهاتش توجیه کنی یه جورایی ناسازگاره با همسالاش یه نفر دوستم نداره !

نه دم درم می ر ه باهاش بدن دعواش میکنن کلا کسی ازش خوشش نمیاد منم میگم بی ادبن بچه خیابوتین نرو پیشش ...

احتمال زیاددوست داره با این کاراش جلب توجه کنه 

شاید مدتی کم توجهی بهش شده

توجای من نیستی هرجا باشی تو مهمونی تو مدرسه تو پارک بیان بگن خاللله ببین پسرت اینکار کرد اونکار و کر ...

عزیزم همه بچه ها ک جور نیستن میتونی ب جای اینکه جلو بقیه دعواش کنی هیچی نگو ب دوستش بگو خاله ببرمش خونه باهاش حرف میزنم بعد همون لحظه دستش و بگیری با ارومی بگو بریم خونه بعد ک تنها شدین بهش بگو بخاطر کار اشتباهت دیگه پارک نمیبرمت یا از چیزایی ک دوست داره محرومش کنی اینو مطمئن باش تا وقتی جلو بقیه دعواش کنی کوچیکش کنی اون بدتر میشه ک بهتر نمیشه باید تو تنهایی جریمه ش کنی تنبیهتم اصلا زدن وفحش دادن واینا نباشه باهاش حرف نزن از چیزایی ک دوست داره محرومش کن ولی تایم داشته باشه مطمئن باش از راه‌های غیره اینکه درپیش گرفتی وارد شی جواب میگیری    

احتمال زیاددوست داره با این کاراش جلب توجه کنه شاید مدتی کم توجهی بهش شده

باور کن هرروز میگیرمس بغلم محکم فشارس میدم میگم دوستت دارم عزیزم تو همه زندگیمی عشق اولیمی، اون لحظه خوبه بعدش انگار نه انگار البته من برای درس خوندن تحت فشار میزارمش اگه نگم درس بخون هیییچی نمیخونه  روانشناس میگه با درسش کاری نداشته باس اون فکر میکنه بخاطر درسه که شما وجودش میبینین،انگار اگه درس نخونه دوسش ندارین

احتمال زیاددوست داره با این کاراش جلب توجه کنه شاید مدتی کم توجهی بهش شده

دقیقا منم حس میکنم کمبود توجه ومحبت داره اول از همه هم مامانش باید محبتش و بهش زیاد کنه بعد با حرف زدن باهاش صددرصد درست میشه پسرا خیلی رو ناراحتی مامانشون حساسن ببینن مامانشون بهشون محبت میکنه ولی اون با کاری ناراحتش میکنه عمرن دیگه تکرار نمیکنن

عزیزم همه بچه ها ک جور نیستن میتونی ب جای اینکه جلو بقیه دعواش کنی هیچی نگو ب دوستش بگو خاله ببرمش خ ...

نه جلوی کسی دعوا نمیکنم گاهی تند صداش میزنم ولی محروم کردن از علاقمندیهاش برام وحشتناکه!وای اگه چیزای مورد علاقش ازش بگیری دیوونه میشه جیغ گریه اصصصرار باورت نمیشه یک روز تمام جمعه رو گریه کرد ببرمش پارک نبردیم کشتمون

باور کن هرروز میگیرمس بغلم محکم فشارس میدم میگم دوستت دارم عزیزم تو همه زندگیمی عشق اولیمی، اون لحظه ...

حالا ک اول ساله درسا سنگین نشده درمورد ی مدت درسش ولش کن هیچی نگو بهش ببین خودش چیکار میکنه نمیاد انجام نداده بره مدرسه اگرم نداد رفت معلماش هستن ک تنبیه ش کنن اونموقع میاد خودش میخونه

نه جلوی کسی دعوا نمیکنم گاهی تند صداش میزنم ولی محروم کردن از علاقمندیهاش برام وحشتناکه!وای اگه چیزا ...

اشکال نداره همینه دیگه خودشو ک نمی‌کشه هرکاری کرد تو ب کارت خودت ادامه بده بگو اینکارارو بکنی تنبیه ت دوبرابر میشه تا درست شی اون چون میدونه شما کوتاه میای نمیتونی ناراحتیش تحمل کنی اینجوری میکنه ولی 4بار ک ببینه اهمیت نمیدی ب جیغ و گریه ش خودشو جم میکنه