2777
2789
عنوان

تا حالا شده امید کسی باشید

51 بازدید | 5 پست

تو‌ چند ساله گذشته تمام امید مامانم به من بوده که پزشکی قبول بشم میتونم بگم حداقل ۵ سال گذشته تمام نور امیدش منم که نذاشته هیچ وقت خاموش بشم 

امسال برای آخرین بار نهایت نهایت زورم میزنم امیدوارم واقعا از ته قلبش خوشحالش کنم ثمره زندگیشو ببینه تنها دلخوشی این روز هاش هم منم خیلی سختی کشیده از ۵ سالگی تا الان سخت سخت الانم سختی اش با زندگی بابامه که جهنمه اینم تموم میشه همه نجات پیدا می‌کنیم 

فقط خواستم بگم خیلی بار بزرگی رو دوشم هست چون تنها تیر آخر همین امساله که نتیجه بده بعدی دیگه نیست داستانم تموم میشه 

یعنی ۵سال پشت کنکورموندی؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

عزیزم

امیدوارم همونی که میخوای بشه

و سایه‌ی مامانتون مستدام باشه موفقیتتو ببینن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور بابات تموم میشه ؟

الهی عزیزم موفق باشی 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

طلاق

میگیره مامانت

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨