2777
2789
عنوان

🙄طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا مشخص نیست بروز نمیدن خیلی خانوده‌ پنهان کارین من از همسایمون شنیدم شوهرش ازدواج کرده کلا بخاط ...

ای بابا از اول باید میگفتن چون رو زندگی شمام اثر گذاشته

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
بابای بچه سالی یه بار میات خونه ش؟

اره  و بگم این همه سال عروسشون بودن شاید 5بار بیشتر ندیدمش اوایل میگفتن ماموریته و .... بعدها یبار به شوهرم گفتم چرا این نیست گفت مسافر کشی می‌کنه 😳😳😳 شبا خونشه تا اینکه زایمان کرد تا یکماه نیومد ببینه بچش چه شکلیه بعدش که دیدیش فقط بغلش کرد بوسشم نکرد

خواهره ادم ساده ای پیدا کرده برا دوشیدن و سواری گرفتناگه مرد خوبیه فورا باردار شو بذار سرگرم بچه خود ...

از همین حرص میخورم میگه فعلا بچه نمیخام 😭چرا چون بچه کوچیک هست 

ای بابا از اول باید میگفتن چون رو زندگی شمام اثر گذاشته

هنوزم نمیگن خود خواهر شوهرم معلمه 46ایتا هست  میترسن ابروشون بره طوری که همسایش می‌گفت یبار با شوهر این درگیر شدن دعوا هم کردن شوهر منم بوده و هیچی به من نگفته 

هنوزم نمیگن خود خواهر شوهرم معلمه 46ایتا هست میترسن ابروشون بره طوری که همسایش می‌گفت یبار با شوهر ...

هرکس جای شما بود فتنه به پا میکردچه صبوری

باید پلوتیک بزنی اگه اهل دعوا و شر نیستی

هرکس جای شما بود فتنه به پا میکردچه صبوریباید پلوتیک بزنی اگه اهل دعوا و شر نیستی

دیگه تصمیم مو گرفتم شوهرمو گول میزنم  راشی هم نباشه باردار میشم من بچه خودمو میخام  پولشو برای بچه خودمون خرج کنه

منم همسرم بچه نمیخواس

مجبور شدم پلوتیک بزنم

یعنی خانواده ش برا ما اسایش نذاشته بودن 

انگار نه انگار متاهل بود یا بچه های دیگه داشت

یا اینکه ما سالی یه بار نمیرفتیم 

تمام احتراما و سرویسها برا دیگران بود

ای بدم میاومد

کار داشتن فورا ز میزدن همسرم

اونوقت کل هفته در خدمات الباقی