2777
2789

برای جهزیم خدایی بابام کم نزاشت ولی کلا ازشون سیسمونی نمیخام چون ن جا دارم هم اینکه چون تحت تاثیر چشم و هم چشمی بودم انقد جهزیه خریدم خونمم نقلی نمیدونم اصلا کجا جاشون بدم میخام ب. خاطر حرف مردم بازم ب خانوادم فشار نیارم یدونه گهواره و دوسه تا عروسک تمام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما اون زمان ده تومن وام گرفتیم واسه سیسمونی فقط قسط هاشو مامانم داد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بنظرم اینکه خانواده دختر باید سیسمونی بگیرن خیلی رسم مسخره ایه. اگه قراره توی شناسنامه اسم فامیل خاندان شوهر ثبت بشه پس سیسمونی هم باید خانواده شوهر بگیرن 😑 

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

بله فقط یدونه گل و شیرینی یکی هم دو تومن کارت هدیه سال ۹۸ اوردن نذاشتم سیسمونی بخرن دوس ندارم چرا بخاطر بچه من بابام زیر فشار بره الانم باردارم و بازپ نمیذارم بخورن

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم