2777
2789
عنوان

کسی تا حالا ریتالین مصرف کرده

121 بازدید | 16 پست

روانپزشک برای من ویاس تجویز کرده از مشتقات ریتالین برای نقص توجه ولی بیشتر برای پرخوری عصبیم تجویز کرد که ویاس روی پرخوری عصبی هم تاثیر می‌ذاره درمانی می‌کنه منتهی عوارض قرصش اضطراب و تپش‌قلبه که گفت در کنار باید پروپرانول هم بخوری یا یک داروی ضد اضطراب خلاصه من هنوز نخوردم ترسیدم راستش از عوارضش 

نمی‌دونم چیکار کنم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

البته گفت علائم نقص توجه یا ADHD هم داری تست گرفت ازم

ولی خب عملکرد تحصیلیم هیچوقت مشکلی نداشتم 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بد گیر میادمن ب دخترم دادم

منم به زور ویاس گیر آوردم خیلیم گرونه ولی هنوز نخوردم دخترت چ‌علایمی داشت

وای نخور این چرت و پرتا رو الکیمن واسه اختلال تمرکزم یه مدت آسنترا میخوردمداغونم کرد

بمنم گفت اختلال تمرکز داری ولی نباید دوره تحصیلی خودشو نشون میداد؟ 

پرخاشگرنقص توجه.حواس پرت

بچه بودم یکم اینطوری بودم ولی خب همیشه شاگرد اول بودم خانوادم هیچوقت فکر نکردن مشکلی دارم

بمنم گفت اختلال تمرکز داری ولی نباید دوره تحصیلی خودشو نشون میداد؟

چرا

نشون میده

ولی تاثیرش رو نمره و... نیست

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه بودم یکم اینطوری بودم ولی خب همیشه شاگرد اول بودم خانوادم هیچوقت فکر نکردن مشکلی دارم

الان چند سالته؟

والا من اینقدر دکتر بردم

خیلی خیلی سختی کشیدم 

هنوزم این دختر آدم نشده عذابم میده

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

چرانشون میدهولی تاثیرش رو نمره و... نیست

ویاس از مشتقات شیشس😂

الان چند سالته؟والا من اینقدر دکتر بردمخیلی خیلی سختی کشیدم هنوزم این دختر آدم نشده عذابم میده

۲۵ سالمه

ویاس از مشتقات شیشس😂

ول کن بابا

این روان پزشکا بدتر آدمو روانی میکنن با داروهاشون😂

بعدم نقص توجه ماها مگه چقد آسیب زده به زندگیمون که دارو هم بخوریم واسش؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه