2777
2789
عنوان

عمل بینی لطفاً بیاین 😔

166 بازدید | 18 پست

من میخواستم برم پیش دکتر اسدالله پور از شمال عمل کنم الان که تحقیق کردم کسی راضی نبوده

بینی من هم انحراف داره هم بزرگه میخام طبیعی بشه الان دنبال یک دکتر خوب تو مشهد میگردم  نمی‌دونم چیکار کنم هزینه هم در حد ۵۰ تومن میتونم بکنم 

درمورد دکتر حامدی و ناصری صدر تحقیق کردم  تو نی نی سایت کسی راضی نبود...دکتر خوب و مطمئن معرفی کنین😭😭

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

زیر ۱۰۰ تومن بدی گند میزنن تو دماغت

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناصری صدر من رفتم پیشش از کسایی که واسش عمل کرده بودن یه چندتایی خراب دراومده بود یکی دوتا خوب بود

یکی دیگه هم مشهد هست کیانوش ناهید اونم خیلی تعریفشو میکنن ولی عملش خیلی گرونه

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

من قراره شماره دکتر بگیرم از کسی کارش خوبه در حد ۷۰ تومنه

کی هست؟

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

تحقیق برای عمل بینی پرسیدن نیست 

باید وخسی و بریم تو مطب بشینی یکی دو ساعت نمونه کار ببینی 

مثلا من همه جا پشت سر دکترم فحش میدم ولی بقیه میگن چه ناز و نچراله 

ولی من نیمه فانتزی دوست داشتم 

سلیقه س دیگه 

از هیچ کسی نپرس 

برو ببین

با 50؟ کمه بدون بی هوشی 80بعد با 50 میخوای بری دکتر خوب

اسدالله پور ک ۲۲ میگرف ولی کسی راضی نبود 

تحقیق برای عمل بینی پرسیدن نیست باید وخسی و بریم تو مطب بشینی یکی دو ساعت نمونه کار ببینی مثلا من هم ...

مشهدی هستی ؟ وخسی؟

چرا پیش دکتر کثیری عمل نمیکنی؟

کارشون خوبه ؟

من از کارای دکتر صادقی خیلی خوشم اومده و اگه بخوام عمل کنم میرم اینجا...نمونه کارای طبیعیش به نظرم‌ ...

ببینم اینستا کاراشونو