2777
2789
عنوان

متاهل ها حقیقت داره

1351 بازدید | 79 پست

میگن ازدواج هیچ چیز خاصی نیس

بعد میگن اوایل هیجان و ذوق داری ، بعدش اصلا خوب نیس ، کلی مسئولیت 

میگن بعذ میگی کاشکی مجرد بودم 

درستع؟؟؟

اگه انتخابت درست نباشه بله

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی چیزای ریز هستتتت ک باید قبل ازدواج از طرفتون ببینید 

اصلاح کنید 

مثلا نظاااافت

مثلا متانت

غیرت

روابط جن‌..‌  ببینی سرده یا گرم

رابطش با خانوادش

دوستاش

همکاراش 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

نه.مجرد بمونم که چی بشه؟ تاداخر عمر تنهایی هم خوب نیست.ادم باید تشکیل خانواده بده‌باید حانوم خونه خودش باشه.مستقل شدن خودش خیلی جذابه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖