2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم داداشم

366 بازدید | 22 پست

داداشم کلا آدمه کم حرفیه اصلا با ما هیچ حرفی نمیزنه ۲۳ سالشه امروز ایفونمو زد اومد بالا پسرم که باز کرد گفت داییه اصلا شاه درآوردم از همون لحظه فهمیدم یه چیز عادی نیس....چون اصلا سر نمیزنه بهم آخه اونم بی خبر اومد تو بر عکسه همیشه شروع کرد حال و احوال اون آدم ساکت باورم نمیشد یه ساعت کامل حرف زد بی وقفه....فهمیدم یه چیز زده ولی نتونستم دقیق بفهمم چی آخه مشروب خیلی بوش واضحه...خیلی داداشمو دوست دارم از جونم بیشتر حرفاش از ناراحتیه حالش گریم گرفت نتونستم جلوی خودمو بگیرم منو که دید اونم گریه کرد .....بعدم رفت 

وااای خدا چرا چرا منو با داداشم امتحان می‌کنی قلبم داره از جاش کنده میشه انقد گریه کردم شوهرمم می‌پرسه چی شده الکی میگم دندونم درد می‌کنه .....واای دارم میمیرم بچمم هی سوال می‌پرسید که مامان دایی چرا گریه کرد رفت تو مخم یکی محکم کوبیدم تو دهنش بمیرم براش عصبانیتم سر اون خالی کردم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمای مزخرف همیشه حرص خونوادشونو سربچه هاشون خالی میکنن 

هیچی مهمتر ازبچع ادم نیس یادت باشه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

طفلک بچه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه رو چرا زدی

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

باهاش حرف بزن سرفرصت

اون اصلا با من با هیچکدوم از خانوادم حرفی نمیزنه .....و من از همین حرف زدن فهمیدم یه چیز مصرف کرده.....و از حالتاش که اصلا عادی نبود