2777
2789
عنوان

بنظرتون دخترمو بزارم تحت بهزیستی

310 بازدید | 19 پست

دخترم بیماری صرع داره یادگیریش ضعیفه 

هزینه ی دارو و دکترش زیاده بیمه هم نیستیم 

مجبورم بزارم مدرسه ی غیرانتفاعی که باز اینم هزینش زیاده از طرفی باز احتیاج به معلم خصوصی داره

شوهرم کارگره درآمدمون کمه 

تو فکراین بودم از بهزیستی کمک بگیرم نمیدونم ماهیانه چند کمک میکنن نمیدونم اصلا میارزه برم دنبال کاراش که پرونده تشکیل بدم.  

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطلاعی از سوالت ندارم

ولی اگر مایل بودی بگو کسی رو توی خانواده مبتلا به صرع داشتید یا نه

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

اطلاعی از سوالت ندارمولی اگر مایل بودی بگو کسی رو توی خانواده مبتلا به صرع داشتید یا نه

بله.  ...

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

نمی دونم کجاییاما مراکز استان و تهران وضع مدارس استثنایی بهتره من اول فکر کردم میخواهی کامل بذاری به ...

نه میخوام کمک مالی کنن ، مدرسه ی استثنایی توی منطقه ی ما نیست ،

حتما ببرش تحت پوشش حالا یه حقوق کمی بهش میدن ولی وارو هاش و میتونی بیمه بگیری و مزایای دیگه ای هم دا ...

بنظرتون همیشگی هست یا ممکنه بعد از چند سال قطع بشه 

چندان زیاد نیست اما خب شاید کمک دارویی باشه همون آب باریکه

من توی گوگل زدم نوشته بود ۱۴۰۰ نمیدونم درسته یا. نه 

ولی اگه همین حدودم بدن خوبه 

داروهاش ماهی ۴ ،۵ ملیون میشه

بنظرتون همیشگی هست یا ممکنه بعد از چند سال قطع بشه

بله همیشه گی هست من یک نفر رو میشناسم الان ۵۰ سالشه از بجگی تحت پوشش بوده هم بیمه هست هم دارو و حقوق میگیرا هم مسکن مهر از طرف بهزیستی بهش دادن