2777
2789
عنوان

رفتار مشکوک خانم صاحب خونه

271 بازدید | 18 پست

عنوانو اینجوری زدم ک بیایننننن

ما ۳ ماهه اومدیم تو این خونه هر ماه اجاره خونه رو میزدیم به کارت زن صاحب خونه بعد مامانم شات از کارت ب کارت براش میفرسته به هر حال ک اشتباهی پیش نیاد این ماه زده براش پولو بعد فیششو فرستاده زن صاحب خونه ام شماره کارت شوهرشو فرستاده گفته ازین به بعد  بزن به کارت شوهرم  مبلغ اجاره ام اونقدرا زیاد نیست مامانم میگه من ی جوری شدم اینجوری گفته ب نظر شما چرا؟

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

دلیل صاحبخانه رو که نمی‌دونم ولی مامانت چجوری شده ؟ منظورم اینه چیز عجیب ندیدم شماره کارت داده دیگه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیل صاحبخانه رو که نمی‌دونم ولی مامانت چجوری شده ؟ منظورم اینه چیز عجیب ندیدم شماره کارت داده دیگه

نمدونم میگه ی جوری شدم کلا رفتاراشون نرمال نیست جوگیرن خیلی میترسه سال دیگ یهو بیرونمون کنن

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

کجاش عجیبه؟؟حتما شوهرش گفته باید بریزه حساب خودم..

اخه کارت شوهره ام دست زنشه شوهره بدون اجازه زنه ابم نمیخوره

نمدونم میگه ی جوری شدم کلا رفتاراشون نرمال نیست جوگیرن خیلی میترسه سال دیگ یهو بیرونمون کنن

اگه یکساله اجاره کردین باید پاشید دیگه ! برا کارت هم هزار تا دلیل شخصی مثل کم شدن قسط وام از حساب خانم که نخواسته مبلغ اجاره دست بخوره یا هر چیز دیگه

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

پس حتما کارت خودش به مشکل خورده‌‌..تاریخ انقضاش تموم شده.نگران خونه نباشین.‌شما محتاج دیگران نیستین..تا خدا هست..ان شاءالله خودتون صاحب خونه بشین بزودی زود🤲🏻

...

تا این حد از زندگیشون خبر دارین که شما رو عجیبتر نشون میده 😂🤦