2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

133 بازدید | 7 پست

من با خودم گفتم مهندسی شیمی بزنم یه جورایی بیسیک ساینس هم هست و احتمال اینکه راحت بتونم مهاجرت کنم زیاده حالا دیدم که کلا این رشته تو لیست تحریمای آمریکاست 

میخوام نرم امسال دوسال دیگه صنایع بخونم 

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤

علوم پایه هم برای مهاجرت خوبع

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علوم پایه هم برای مهاجرت خوبع

امسال همینو اوردم بخوام رشته دیگه بخونم سال بعد محرومم باید سال بعدش کنکور بدم به نظرت منطقیه اینطور کنم ؟ 

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤
امسال همینو اوردم بخوام رشته دیگه بخونم سال بعد محرومم باید سال بعدش کنکور بدم به نظرت منطقیه اینطور ...

نمیذونم والا

شیمی اگر دوست داری بهمن شیمی برو از طریق تکمیل ظرفیت حالا اگر شهرخودتون داشت یا هر شهردیگه ای

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

نمیذونم والاشیمی اگر دوست داری بهمن شیمی برو از طریق تکمیل ظرفیت حالا اگر شهرخودتون داشت یا هر شهردی ...

شیمی در اومدم شهر خودم الان ولی میخوام کلا نرم 

شیمی در اومدم شهر خودم الان ولی میخوام کلا نرم

تو میگی مهندسی شیمی اورذی

من خود رسته شیمی میگم

تو میگی مهندسی شیمی اورذیمن خود رسته شیمی میگم

اهان الان فهمیدم