2777
2789
عنوان

راهنمایی بعد از سقط جنین

44 بازدید | 3 پست

سلام دوستان تقریبا الان دو هفته میشه که از سقطم‌ میگذره تقریبا سه ماهم بود الان لکه بینی دارم مثل ترشح خون نمیبینم نمیدونم چیه ولی هرچی هست خستم کرده اگه کسی تجربه داره بگه تازه بقایا هم دارم که دکتر گفته با پریود بعدی میاد نمیدونم چیکار کنم چیزای گرم میخورم ب غیر اون اگه واقعا راهکاری بلدین که حالمو بتونه خوب کنه بهم بگین ممنونتون‌ میشم خیلی سخته همش نوار بهداشتی دارم و بهش حساسیت دارم زخمم کرده ولی نمیتونم در بیارم میترسم بخاطر لکه بینی دکتر هم گفت طبیعیه

متأسفم عزیزم😢😢

من ۶ماه زایمان زودرس کردم و تا ۲۷،۲۸ روز لکه بینی داشتم، تا ۴۰ روز دکتر گفته بود بهم طبیعیه، من هم همش نوار بهداشتی میزاشتم دیگه زخمم شده بودم، باید یکم تحمل کنی😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بقایا نگران نباشتوحجم پایین باشه با پریودهای بعدی حتما دفع میشه

نمیدونم دکتر گفته دفع میشه آخه میترسم این ترشح ها نشونه عفونت باشه گفتن تو سایت اگه رحم عفونت کنه بقایا بیشتر میشه نمیدونم