2777
2789

یازدهمم و میریم مثلا حیاط پشتی از دست گیر های معاون مدیر راحت باشیم مقعنعه مونو در میاریم میاد از پنجره در گیر میده تو کلاس هم میمونم احساس خفگی دارم اه از هر کی فرار میکنم می‌چسبه به من

قسمتت بشه از ایران بری راحت بشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت کاش دغدغه هام در همین حد بود=) قدر دوران مدرسه رو بدون که بهترین دورانه

اگه دوباره برگردونن تورو به اون دوران و با استرس هاش و آینده نامعلوم مواجه شی این حرفو نمیزنی

چون یال هاست گذشته تو از یادت رفته و فقط خوشی های اون دوره یادت مونده

این ترفند ذهنه💖🙂

خوشبحالت کاش دغدغه هام در همین حد بود=) قدر دوران مدرسه رو بدون که بهترین دورانه

بهترین دوران؟

امروز از شدت تنفر از مدرسه گرفتم خوابیدم امروز هم برم میگم دیروز حالم خوش نبود😐

کاربر آقا هستم

اگه دوباره برگردونن تورو به اون دوران و با استرس هاش و آینده نامعلوم مواجه شی این حرفو نمیزنیچون یال ...

نه بابا کی گفت سال هاست از دوران مدرسم میگذره

تازه دو سال از فارغ التحصیلیم گذشته و واقعا همون دوران مدرسم هی این حرفو به خودم میزدم که قدر این روزا رو بدون دیگه تکرار نمیشه 

این استرس و آینده نامعلوم همیشه هست حتی الان که دانشجو شدم و رشتم مشخصه باز نمیدونم در آینده قراره چیکار کنم 

کلا قدر این دوران رو بدون. به جز استرس کنکور بقیه چیزاش شیرینه:) 

مخصوصا اینکه هیچی مثل رفاقت های دوران مدرسه نمیشه 

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

بهترین دوران؟امروز از شدت تنفر از مدرسه گرفتم خوابیدم امروز هم برم میگم دیروز حالم خوش نبود😐

چند تا رفیق خوب داشته باشی واقعا خوش میگذره 

منم یادمه در طول مدرسه حالم بهم می‌خورد خیلی روزا می پیچوندم. ولی از سال یازدهم به بعد واقعا بهم خوش گذشت 

مخصوصا که الان که فارغ شدم هی میگم کاش زمان برمی‌گشت به عقب

راستی تو که دیگه آقا هستی باید بعد مدرسه بری سربازی و سراغ کار و.. تو دیگه نباید این حرفارو بزنی

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد...