2777
2789
عنوان

دلیل اعتماد ب نفس داشنتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الانم تاپیکتو دیدم برا خودم ذوق کردم

چون حقیقتش بشدتت عاشق خودمم

دلم ضعف میره خودمو تواینه میبینم

شخصیتمم خیلی دوست دارم

من انرژیای سیاه وجودمو با دوره ای ک خریدم بیرون کردم همین باعث شد بیشتر ازقبل خودمو دوست داشته باشم 

(تبلیغ نی دیگ فروش دورش تموم شده )

بعد کلا بنظرم شخصیت قشنگی دارم همینم باعث میشه بااعتمادبنفس ترشم

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

تحصیلات تکمیلی از دانشگاه رنک بالا دارم

ورزشکارم 

شغل خوب دارم 

سبک زندگی سالم دارم نه اهل دود و دم نه مشروبات الکی میخورم و غذاهای سالم و بدون قند و چربی میخورم 

خانواده ی خوبی هم دارم همگی موفقن 

خداروشکر

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
همین الانم تاپیکتو دیدم برا خودم ذوق کردمچون حقیقتش بشدتت عاشق خودممدلم ضعف میره خودمو تواینه میبینم ...

مگه چی اموزش میداد ینی چ مدلی بود؟

چقد خوبه ک اینجوری شدی

خدایا سپاسگزارم  
با خودت چی گفتی ک خودتو قبول کردی از یجایی ب بعد؟

من خیلی سر کمبودام افسرده شده بودم

یه روز تصمیم گرفتم خودمو دوست داشته باشم

بجای کمبودا داشته هامو ببینم

بعد دیدم نگاه آدما هم بهم عوض شده

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

تحصیلات تکمیلی از دانشگاه رنک بالا دارمورزشکارم شغل خوب دارم سبک زندگی سالم دارم نه اهل دود و دم نه ...

خداروشکر

منم از همین بیکاریم میاد 

دوس دارم شاغل باشم ولی شغل ندارم 

خدایا سپاسگزارم  
چ میگن

من کلا ادم با اعتماد ب نفسی نیستم خیلی و همونقدریم ک دارم مدیون بقیم 

میگن خوشگلی خیلی و مثلا با کمال بی توجهی میخوان هرجور شده باهام دوست شن بعضیا که البته من میذارم پای معرفتشون  ، مثلا یکی از اشناهامون عمل کرده بود خوشگل شده بود میگفتن بهش شبیه من شده میگفت واقعاا؟؟  خیلی دوست داشته شبیه من بشه که واقعا عجیب بود برام نسبتا و پیش نیمده بود ، از صدام و طرز گفتارم خیلی تعریف میشه و خب خودشناسیم خیلی تاثیر داره ادم وقتی خودشو خوب بشناسه و نقاط قوتشو بشناسه اعتماد بنفسش چندبرابر میشه و من از تواناییام کاملا اگاهم و حتی حسودی کردن بقیه نسبت بهم و اهمیت دادنشون هم خودش باعث اعتماد بنفس میشه؛))

ندارم بابا اعتماد بنفسم کجا بود خونوادم از بچگی زدن ریشه اعتماد بنفسم و خشک کردن با تحقیرها کتک ها ت ...

ماهم داشتیم

باید سعی کنید خودت رو دوس داشته باشی فقط با تمرین میشه