2777
2789
عنوان

برای اولین بار می‌خوام برم سرکار

103 بازدید | 12 پست

فروشندگی 

چیا بگم چیا بپرسم ؟

سابقه کار ندارم بگم اینو ؟ یا دروغ بگم ؟

کلا بگین توصیه هاتونو 

یه مقدار خجالتی و کم اجتماعی هم هستم اصلا یه بخشی برای همین می‌خوام برم که یکم پرو و با جربزه بشم

بگوسابقه نداری به مشتری لباس پیشنهاد بده سلام کن و بپرس میتونم کمکتون کنم

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

از سایتها دنبال کار گشتی ؟جاب  ویژن !ای استخدام 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کار کردم ن راست بگو چون خودش میفهمه فروشنده چه مغازه ای؟ 

اول اینکه با آرامش و دقیق حساب کن کم و زیاد نشه بعدم که قسطی ببرم نمیدونم ببرم پولش و بعد بیارم اینا خیلی محکم بگو نمیشه اجازه ندارم من اینجوری زیاد از جیبم رفت تا خودم یاد گرفتم نباید دلسوزی بی جا کنم

من کار کردم ن راست بگو چون خودش میفهمه فروشنده چه مغازه ای؟ اول اینکه با آرامش و دقیق حساب کن کم و ز ...

من می‌خوام تازه برم صحبت کنم 

چیا بگم قبولم کنن چی بپرسم

نه تازه می‌خوام برم ببینم قبولم میکنن یا نه چیا بگم چی بپرسم

ساعت کاریتو حقوقتم بپرس مرخصی ام بپرس

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

نه حضوری می‌خوام برم

این سایتها رو امشب ببین .رایگانه و کاریابی نیست .بدون رزومه هم استخدام میکنن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو