2777
2789

مرگم ‌طوری باشه شدهدحتی نیم ساعت قبلش ب شوهرم‌همه حرفاییی ک‌ چندسال بغض شد گریه شد جیغ شد عصبانیت شد موی سفید شد درد معده شد درد دست چپ شد دندون درد شد فقط درد شد بی اعصابی برا بچه هامون شد بهش بگم بگم چی ب روز ی دختر شاد پراز انرژی اورد چی ب روز ی ادم اورد فقط بهش بگم چیکار کرد بااون‌همه حس‌خوب چجوری باهام رفتار کرد که روزی چندبار گفتم‌خدایا کاش من وببری نمیخوام‌زنده باشم

حرفام‌بهش بگم بگم‌اینهمه‌ادعا میکنه فرشته رفتاراش عالی درکی از زندگی مناهلی نداشت درکی از محبت عشق هیچی نداشت بگم و بگم و‌بگم بعد تموم 

هرچندمطمئنم بعدش ب جای عذاب وجدان طبق عادت همیشش ازم‌عصبی میشه میخواد بزنه میخواد دعواکنه ولی خب  دیگ‌دیر شده 

کاش میشد💔💔💔💔😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مهم نیست شوهرت چی فکر میکنه

مهم اینه ک به موقعش تو این دنیا و اون دنیا سزای اعمالشو میبینه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میدونم خیلی دلت گرفته از همسرت ولی آدما کلن ناقصن هرکاری کنی نمی تونن عشق واقعی بهت بدن یه جا شده حتی یبار هم شده دل میشکننن ما فقط با خدا کامل میشیم بقیه باید ببخشیم رد بشیم 

اون اگه براش مهم بود این حجم از عذاب رو بهت تحمیل نمیکرد.

بجای که آرزو کنی قبل از مرگت به یه آدم سنگ دل چی بگی برو پی خوشی خودت .خودخواه باش و بهش محل نده.اولویت خودتو قرار بده و شاد باش تو فقط یه بار تو این دنیا زندگی میکنی و بعد از مرگت همه فراموشت میکنن

مهم نیست شوهرت چی فکر میکنهمهم اینه ک به موقعش تو این دنیا و اون دنیا سزای اعمالشو میبینه

ولی هرروز حالش بهتر

ظلمش پایدارتر

انرژیش بیشتر 

میدونی دوسال درگیر ب مشکل خانوادگی شده ک‌همش میخوام‌بگم چوب خداست ثلی اون‌مشکل دوسال زندگی‌من نابود کرده رثزی‌نبوده با گریه نخوابم‌انقدر تحت‌فشار قرار گرفتم این چ‌ تاوانیه ک‌من بیشتر عذاب میکشم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
ولی هرروز حالش بهترظلمش پایدارترانرژیش بیشتر میدونی دوسال درگیر ب مشکل خانوادگی شده ک‌همش میخوام‌بگم ...

خدا رهاش کرده

مطمعن باش بالاخره تاوان میده

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜