2777
2789
فقط نمره چشمش فعلا زیاد که گفت تا چند سال دیگه اگر خوب نشد عمل می کنه .

حالا من برای تست بینایی هرسال میبرم همیشه عالیه اصلا مشکلی نداره میگم باخودم نکنه زیادتوگوشی یاتلویزیون میره بخاطراون چشمش مشکل پیداکرده باشه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
از دو سالگی عینک زد مرتب تا ده سالگی فقط موقع خواب عینکش در میآورد دکتر هم گفت یکی از دلایل خوب شدنش ...

خب انحراف دختر شما فرق داشته چون دکتر اصلا به دختر من عینک نداد فقط هر ۶ ماه تحت نظر بوده الانم انحرافش اصلا مشخص نیست گاهی معلومه فقط

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متوجه نشدم خیلی کم چشم راستش به داخل الان دقت کردم متوجه شدم حتما میبرم الان دیگه دخترت عینک نمی ...

چرا عینک برای نمره چشمش می زنه.الان گاهی وقت ها عینکش در میاره جلو کسی دیگه انحراف نداره.قبلا بدون عینک خیلی معلوم بود .مرتب بهش آب هویج .پسته و بادام می دادم .جدی میگم آب هویج خیلی تاثیر داره

چرا عینک برای نمره چشمش می زنه.الان گاهی وقت ها عینکش در میاره جلو کسی دیگه انحراف نداره.قبلا بدون ع ...

یعنی قبل عینک مشکل دیدم داشت دخترتون؟

حالا من برای تست بینایی هرسال میبرم همیشه عالیه اصلا مشکلی نداره میگم باخودم نکنه زیادتوگوشی یاتلویز ...

عزیزم شاید دختر شمام انحراف مخفی داره دختر منم تو تست هامشکلی نداشت مامانم اول شک کرد پیگیر شدیم گفتن داره مخفیه 

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
خب انحراف دختر شما فرق داشته چون دکتر اصلا به دختر من عینک نداد فقط هر ۶ ماه تحت نظر بوده الانم انحر ...

تو شهر خودمون گفتم عینک برای این سن نیست ولی بردمش شیراز عینک زد با کش تا الان

چرا عینک برای نمره چشمش می زنه.الان گاهی وقت ها عینکش در میاره جلو کسی دیگه انحراف نداره.قبلا بدون ع ...

خداروشکر ان شاءالله  تمام بچهابی مشکل باشن