2777
2789
از دختر شما اطرافیانتون کسی گفته بود چشمش مشکل داره یعنی واضح معلومه؟

اره مشخصه ...حتی تو عکس نگا ...ی سیاهی فرق داره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
سخته واقعا..خدا کمکت کنه...

امروز تومدرسه  یکی ازبچها گفته بود چشمت کجه خیلی ناراحت شدم کلا بهم ریختم تابحال کسی نگفته بود خودمون هم متوجه نشده بودم چندسال قبل ی دکترعمومی گفت فکرکردم بچه از دل درد ناله میکرده چشماش شاید بد دیده نمیدونم بخدابهم ریختم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز تومدرسه یکی ازبچها گفته بود چشمت کجه خیلی ناراحت شدم کلا بهم ریختم تابحال کسی نگفته بود خودمو ...

نگران نباش...شاید دوستش الکی گفته ک مسخره کنه بخنده...بچه ان دیگه...سخت نگیر

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ایتا داری نمیشه اونجابرات بفرستم

ن ندارم..فردا ایدی روبیک میدم..

چه جوری بدون عمل؟

من دختر الان ده ساله اش .از دو سالگی متوجه شدم داره انحراف شدید سمت چپ چشم داشت عینک زد الان که ده سالشه خوب خوب شد امسال بردمش دکتر خودش چکاپ .گفت خوب خوب شده .البته خیلی بهش رسیدم.دکتر فاطمه شریفی بیمارستان دکتر خدا دوست شیراز عالی عالی

خداروشکر چند سالشه دخترتون؟ بدون عمل چطور چند سالگی خوب شد؟؟

از دو سالگی عینک زد مرتب تا ده سالگی فقط موقع خواب عینکش در میآورد دکتر هم گفت یکی از دلایل خوب شدنش عینک زدن مدوام

من دختر الان ده ساله اش .از دو سالگی متوجه شدم داره انحراف شدید سمت چپ چشم داشت عینک زد الان که ده س ...

من متوجه نشدم خیلی کم چشم راستش به داخل  الان دقت کردم متوجه شدم حتما میبرم 

الان دیگه دخترت عینک نمیزنه؟

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم