از دختر شما اطرافیانتون کسی گفته بود چشمش مشکل داره یعنی واضح معلومه؟
اره مشخصه ...حتی تو عکس نگا ...ی سیاهی فرق داره
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
امروز تومدرسه یکی ازبچها گفته بود چشمت کجه خیلی ناراحت شدم کلا بهم ریختم تابحال کسی نگفته بود خودمون هم متوجه نشده بودم چندسال قبل ی دکترعمومی گفت فکرکردم بچه از دل درد ناله میکرده چشماش شاید بد دیده نمیدونم بخدابهم ریختم
امروز تومدرسه یکی ازبچها گفته بود چشمت کجه خیلی ناراحت شدم کلا بهم ریختم تابحال کسی نگفته بود خودمو ...
نگران نباش...شاید دوستش الکی گفته ک مسخره کنه بخنده...بچه ان دیگه...سخت نگیر
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
من دختر الان ده ساله اش .از دو سالگی متوجه شدم داره انحراف شدید سمت چپ چشم داشت عینک زد الان که ده سالشه خوب خوب شد امسال بردمش دکتر خودش چکاپ .گفت خوب خوب شده .البته خیلی بهش رسیدم.دکتر فاطمه شریفی بیمارستان دکتر خدا دوست شیراز عالی عالی