2777
2789

سلام خانما

من امروز رفتم

دکتر پسرم چهل روزشه

دکتر  برا کولیکش گریمیکسچر نوشت

ظهر بهش دادم تا الان خوابه هی بلند میشه شیر میخوره دوباره میخابع

درحالی ک روزهای قبل از ظهر تا الان فقط دو سه ساعت میخایید همش بیدار بود خیلی خوابش سبک بود 😢

شما میگید بخاطر این دارو اینطور شده راحت خابید 😅؟؟

کسایی ک برا بچه هاشون استفاده کردن گریمیچر (کیدومک)

میشه راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه اروم شده دیگه درد ندارع براهمین خوابه .دوساعتی بیدار بشه شیر بخوره مشکلی نیس بزار بخوابه

آره خودش موقع شیرش بیدار میشه میخوره میخابع کاش همینطور راحت بخوابه دیگه چهل روزه داره درد می‌کشه امروز یکم میبینم اروم شده

عزیزم نوزادت کولیک داره برای بچه اولم تجربه مشابه دارم با این تفاوت که اصلا این قطره براش کارساز نبود.خداروشکر که نوزادت اروم شده خودتم استراحت کن.

نوزاد من الان ۳ ماه و ۱۷ روزشه و به شدت بیقراره.خوابشم خیییلی سبکه.خیلی خستم😔

عزیزم نوزادت کولیک داره برای بچه اولم تجربه مشابه دارم با این تفاوت که اصلا این قطره براش کارساز نبو ...

قطره پدی لاکت  یا دایمتیکون امتحان کن .سر دخترم ۵تاقطره امتحان کردم تا یکی حواب داد

عزیزم نوزادت کولیک داره برای بچه اولم تجربه مشابه دارم با این تفاوت که اصلا این قطره براش کارساز نبو ...

بهش کولیک ایز و دایمتیکون و پدی لاکت بده رو بعضیا سریع جواب میده امیدوارم دیگه آروم باشه ن امروز فقط آخه چهل روزه داره به خودش می پیچه هرچیم دارو دادم جواب نداد  اینو ظهر بهش دادم انگار ارومع تا ببینی فردا هم همینطور یا فقط امروز

بهش کولیک ایز و دایمتیکون و پدی لاکت بده رو بعضیا سریع جواب میده امیدوارم دیگه آروم باشه ن امروز فقط ...

نوزادم کولیک نداره دکتر بردم

گوشش دردمیکنه که اونم باید این دوره طی بشه تا خوب بشه