2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم و من آیا من احمقم

202 بازدید | 10 پست

راستش واقعا من احمقم 

وقتی میخاستم ازدواج کنم خیلی مهر خواهر شوهرم به دلم افتاد یعنی به عنوان دوست بعد از ازدواج هم باهاش خیلی خوب بودم ولی اون بدجنسی میکرد کلا نسبت به من جبهه داشت دیگه منم از یه جایی به بعد فهمیدم از من اصلاً خوشش نمیاد حتی شوهرم هم می‌گفت تو زیادی مهربونی و ساده هستی  با این خوب نباش مثل خودش جوابشو بده من احمق  اونجا به خودم اومدم دیگه مثل خودش شدم کاری به کارش اصلاً ندارم اونم همینطور هنوزم دستش برسه جبهه داره به من ولی گاهی وقتها هم در حقم خوبی می‌کنه ولی اونقدر احمقم دوست دارم باهاش خوب باشم و باهم صمیمی باشیم واقعا یاد خودم میارم اذیت هایی که کرده بدم میاد ازش  بعد دوباره گاهی وقتها احمق میشم 

خدایا شکرت🫶🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمو سرزنش میکنم که چرا اینقدر ساده هستم

ببین ساده نیستی مسلما ادم وارد زندگی مشترک میشه دوست داره تو دل همه جا باز کنه ولی اینو در نظر داشته باشین هم چی در حد متعادل باشه

انگار این تامیکو من زدم منتها من خواهر شوهره ام ، ۳ سال پیش دست رو شد که رفته بختمو بسته

این خواهر شوهر من در اون حد نیست ولی باورم نمیشه کسی شبیه منم باشه 

خدایا شکرت🫶🏻

خب عروستون بده که خوشت نمیاد ازش ؟

بعضی اخلاقاش رو مخمه احساس میکنم به بعضی چیزا احترام نمیذاره کوچیکی و بزرگی حالیش نیس.منم بهش چیزی نمیگم به خاطر داداشم زیاد باهاش کاری ندارم.روزهای خونه مامانم می ببینمش یه سلام و علیک مختصر بعد خداحافظ.حرص مامانم درمیاره حرفای میزنه ادم متوجه میشه چقد روش زیاده.سیاست ندارهیه حرفای میزنه ادم ناراحت میشه.