2777
2789

بعدگفتم مادرم میگه زودجشن بگیرین شمام گفتین مادرت حق داره  مادرم دوتادخترش توی عقدبودن یکی من که بزرگترم یکیم خواهرکوچکم

مادرشوهرپدرشوهر خواهرکوچیکم هی غرغرمیکردن توی جمع منومیدیدن یکسره میگفتن زودجشن بگیردیگ مامنتظرشمایم بابات نمیزاره مازودترجشن بگیریم وفلان درصورتی که من مجبوربودم دانشگاه که توهمون شهرمادرم هست درس بخونم وشهرشوهرم یه جادیگس

بعدخواهرمم کنکورداده بودامسال میخواست هرچی قبول شدهمون شهرشوهرش بره بعدمادرم میگفت شماجشن بگیریدکه خواهرت بتونه جشن بگیره بره شهرخودشون خونه ی خودش باشه نره خونه مادرشوهر 

هیچی دیگ منم به شوهرم میگفتم جشن بگیرخانواده خواهرم اینامنتظرن شوهرمم پول داشت ولی میگفت بزارخونه خریدیم بعداجشن بگیرم ولی خب خونه خیلی طول میکشیدواون قصدداشت زمینش روبفروشه خونه بخره ولی بازارم کسادبود گفتم بیاجشن بگیریم ولی چون یه ترم دیگ هنوزدانشگاه دارم نریم سرخونه زندگیمون تاموقع پول هم جمع کنیم برای خونه گفتش باشه

جشن گرفتیم بعدش رفت وسایل خونه خرید ولی خونه هنوزکرایه نکردیم همین تازگی زمینمون مشتری داشت فروختیم پولامون روبه زحمت باوام و..سرجمع کردیم خونه خریدیم

حالاپدرشوهرمادرشوهرخواهرم براش جشن عروسی نگرفتن گفتن 8ماه دیگه بااینکه آبروماروبرده بودن ازبس همه جامیگفتن اخه شوهرمنم پدرنداره پول نداشت همه جااینامیرفتن میگفتن ماپول داریم میخوایم جشن بگیریم ایناجشن نمیگیرین منتظراینایم شوهرم حالامیگه توخیلی منوتحت فشارگذاشتی اگرغرغرنمیکردی اول خونه میخریدم خونه بهترم میتونستم بخرم

اشکال ندارد دیگه شده بهتر روز به روز عروسی سخت تره تو این گرونی بگو اشکال ندارد مهم اینه همش درست میشه

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که بدی نکردی اونا کردن پس غصه نخور زندگی هنوز راه طولانیی داره من جای شما بودم از اینکه بدی نکردم و اون ها هم آبرسون میش کل فامیل رفت خوش حال می شدم . اتافاقل شما خیلی مرام و معرفت گذاشتید که به خار خواهرتون جشن عروسی گرفتید و الان همه اینو می دونن و بهتون افتخار هم می کنن 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

اشکال ندارد دیگه شده بهتر روز به روز عروسی سخت تره تو این گرونی بگو اشکال ندارد مهم اینه همش درست می ...

منم میگم خوب شد

چون جشن گرفتیم پول جشنمون دراومد باهاش رفتیم وسایل خریدیم

بعدش کلی طلاجمعم کردیم علاوه برپول خرج عروسی اونارم میشه اگه لازم شدبرای خونه بدم 

دیشب خونه خریدیم 7روزدیگ بایدبدیم فکرش همش درگیراینه چجوری پولش روبده 

ولی خداروشکرجورشدخونه خریدیم جشن گرفتیم وسایلمون روهم خریدیم 

اون میگه میشدخونه بهتربخریم بعدوسایل بگیریم وجشن بگیریم اخه بعدازکجاپول میاوردیم دیگ

ایرادی نداره دیگه کاریه که شده بیخیال

اره ولی ازاینکه شوهرم میگ بدم میادانگارمجبورش کردم جشن بگیره حالاخوبه بعدش پول جشن دراومد کلی طلام موندبرامون همینارواول اگه خونه میخریدیم نداشتیم ولی خوبیش اینه الان طلاداریم‌میدونم اگه یه دفعه چکی پاس نشدفوری طلاهام رومیدم

شما که بدی نکردی اونا کردن پس غصه نخور زندگی هنوز راه طولانیی داره من جای شما بودم از اینکه بدی نکرد ...

مرسی عزیزم فقط ازحزف شوهرم ک هی میگه چیشدپس چراجشن نمیگیرن گفتن 8ماه دیگ مگه هی نمیگفتن عجله دارن مارومجبورکردن جشن گرفتیم ناراحت میشم

دقیقاهمه همینومیگن جشن خواهرت کیه میگم 8ماه دیگ میگن اوناکه میگفتن عجله دارن وجشن بگیرین وشمامبه خاطراونازودجشن گرفتین حالاچیشد

حالاجالبیش اینه چونکه جشن نگرفتن برای خواهرم ،ازبس اخلاق مادرشوهرش داغونه خواهرم دانشگاه قبول شده نمیخوادبره دانشگاه چونکه مجبورمیشه بره خونه مادرشوهرش

مرسی عزیزم فقط ازحزف شوهرم ک هی میگه چیشدپس چراجشن نمیگیرن گفتن 8ماه دیگ مگه هی نمیگفتن عجله دارن ما ...

خوابگاه بگیره خواهرت . حق دارین عزیرم ❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .