2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنید عمل شقاق

86 بازدید | 10 پست

بچه ها من مدتی هست ماهی یکبار یبوست میشدم و بعدش زخم و سوزش و خارش داشتم ولی با پماد انتی فیشر برطرف میشد، سه هفته پیش دوباره یبوست شدم ولی این سری اصلا خوب نمیشدم و بلایی سرم اومد که از خدا میخوام هیچ انسانی بهش مبتلا نشه، رفتم دکتر گوارش برام پماد رکتول نوشت، بعد از سه روز سوزشم برطرف شد ولی فشاری که به مقعدم میومد و خارش به قوت خودش باقی بود و همچنان باید مسکن میخوردم، امروز رفتم جراح عمومی گفت باید لیزر شی، ولی من که سوزشم بهتره،فقط اون فشار و خارش رو دارم،البته هنوز نمیتونم روی نشیمنگاهم بشینم، حالا به نظر شما چیکار کنم؟دکتر گفت یه برش نیم سانتی میزنیم و لیزر میکنیم، گفت بعد از دو هفته کم کم خوب میشی فقط باید صبر کنی، گفتم خونریزی داره، گفت اره ولی کم کم خوب میشی.  کسی هم ندارم بعد از عمل مراقبم باشه، موندم چه کنم... 

الان ده روزه که پماد رکتول میزنم، ده روز است حسابی ملین جات میخورم، یک هفته است موقعدفع سوزش ندارم، ولی حس خارش و تیر کشیدن مقعد رو دارم. امروز دکتر برام دلتیازم تجویز کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترتون رو عوض کنین شاید نظر بهتری داشتن 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

تا چند مدت پماد رو استفاده کردین عزیزم؟

من یکی دوهفته از این پماد استفاده کردم دو روز اول دوبار یه بار قبل خواب یه بار صبح که بیدار میشدم بعد دستشویی 

از روز سوم شبا فقط قبل خواب با دو دوره مصرف خوب میشه ادم

تکیه کردم به خودم چون دگران رهگذرند...

اول مواد غذایی که منجر به یبوست میشه رو کنترل کنید 

در طول روز آب به اندازه بخورید 

حتماً نان رو کنترل کنید چون علت عمده یبوست ها از نان 

غیر استاندارد هست که با جوهر لیمو یا جوش شیرین 

عمل آوری میشه 

نکته بعدی موقتا روزی یه دونه قرص سیلاکس بخورید 

تا از یبوست جلوگیری کنید اینجوری مشکلتون حل میشه