2777
2789
عنوان

دلیل خیانت چیه

125 بازدید | 15 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17171279/

این تاپیک رو خوندم.

برای من عجیبه یه نفر مشکلی با همسرش نداره ولی با بقیه گرم میگیره، حرف عاشقانه میزنه، خیانت میکنه.

واقعا مشکلی وجود نداشته و خیانت کرده؟

طرف تازه ازدواج کرده، تازه بچه‌دار شده و خیانت میکنه. چرا؟

بعضی از افرادی که خیانت میکنن، خیلی مسأله رو عادی جلوه میدن. کارشون رو عادی نشون میدن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین وقتی زیادی به همسرت تو زندگی پر و بال بدی و ببریش بالا .دیگه تو رو نمی‌بینه .فکر می‌کنه آسمون جررر خورده افتاده وسط کلی آدم که خواهانشن و تشنشن و پشت پا میزنع به اون همه احترام علاقه و عشقی که بهش دادی ..فکر می‌کنه پخ خاصیه و طعم همه رو باید بچشه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خیانت عوامل متعددی در اون نقش داره مثل گذشته آدم ها (خانواده و جامعه ) در اون نقش دارند وقتی زندگی خوبی هست و مشکلی در ارتباط و مسایل زناشویی وجود ندارد من به گذشته فکر میکنم ممکنه خلع هایی در زندگی گذشته داشته یا مشکلات روحی و .. حتی ممکنه کسیکه باعث خیانتش میشه خیلی کار کشته باشه و ...

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ذات مرد خائنه کلا

ذات زن هم هست .یه طرف خیانت زن هم تو قضیه دخیله 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

واقعا نمی فهمم  چرا آدما دنبال دلیل خیانت میگردن خب خیلی مشخصه که دلیلش ذات کثیفه دیه این دلیل که نمیدونم همسرم بی توجهی میکرد و هزار تا دلیل مسخره ی دیه همش برا اینه که خودشون و گول بزنن 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

دلیلش رو نمیدونم چون تا حالا به خیانت فکر نکردم که بخوام به دلایلش فکر کنم!

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

شاید باورت نشه

ولی گاهی وفتا ادما از حوصله سر رفتن و تنوع طلبی و ذات کثیف این کارو میکنن

وگرنه برای همه فرصت هست،وقت هست و..‌

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

من همیشه میگم مرد مقصره

اشتباه فکر می‌کنی ..همیشه پای یک زن در میان است .اگر مردی به زنش خیانت می‌کنه قطعااا یه زن دیگه بساط خیانت رو چیده براش .و همینطور  بلعکس .

.نه تنها تو زندگی مشترک که تو روابط داخل اجتماع هم همینطوره اگر زیادی به کسی پر و بال بدی به جای جوجه رنگی فکر می‌کنه طاووسه و آنقدر پر و بالش و باز می‌کنه که دیگه تورو نمی‌بینه 

نظر خودمه میتونه اشتباه باشه میتونه نباشه

صد درصد در .

نظر خودمه میتونه اشتباه باشه میتونه نباشه

این طرز فکر شما که فقط تو همه چی مرد رو مقصر میدونید قطعا به ضررتون تمام خواهد شد ..بهتره که یک جانبه و جنسیتی به موضوع نگاه نکنید