2777
2789

ما ۱۰ شهریور امسال تموم شده قرار دادمون  ۱۰مرداد اجاررو واریز کردیم ک تا آخر قرار دادمون بتونیم بمونیم الان صاحب خونه میگه نه شما اون واریزیتون برای تیر به مرداد بوده الان مرداد به شهریور اجاررو واریز نکردید درصورتی که تو گوشی پیامک واریزی هست زده ۱۴۰۴/۵/۱۰ 

الان موندم ک حق با اونه یا ما ...ما این برج ۵ رو واریز کردیم ک بتونیم تا برج ۶ بمونیم چون برج ۶ پایان قراردادمونه ک دیگه باید پاشیم حالا باید موقع پا شدنمون  پول اجاره بدیم دوباره ینی برا برج ۶؟

پرینت رفتیم گرفتیم هنوز شک دارم ک نقدی نداده باشیم یا با حساب دیگه ای 

۱۱ برج واریز شده دوازدهمین برج همون برج ۶ دهمش هست که روزش پاشدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم تو خودت خوب میدونی باید بدی یا نه، حتی اگه نقدی هم داده باشی الان دیگه همه رسید میگیرن هر چند هیچ صاحبخونه ای نقدی قبول نمیکنه

دنبال بهونه ای نباش باید ۱۲ ماه رو پرداخت کنی

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
خب آره دیگه باید برج ۶ رو بریزید به حسابش

راستش ما برج ۶ رو دهمش پا نشدیم چون کارمون گیر بود ۵ روز قبل اجاره جدید پا شدیم الان باید دوتا اجاره بدیم

میگن چون بیشتر موندی باید بدی بازم.ولی سوالم اینه ک بعلاوه ۶/۱۰ ک باید پا می‌شدیم ولی ۵ روز قبل اجاره جدید ک برج ۷ میشه پا شدیم الان باید اون پول رو هم بدیم؟