2777
2789
عنوان

دوستانی ک بچه هاشون عینکین خواهشا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 97 پست
نهمثل مادرای عقب مونده ۵۰ سال پیش چرا عمل میکنی؟چشمش بدتر میشه که هیچی، خودشم عذاب میکشه تو دیدنمن ا ...

یعنی عینک بزنه خوب میشه؟؟

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید عینک بزنه من خودم عینکی هستم نزدم بیشتر شد آب هویج و اینا هم تاثیر خاصی ندارهخیلی با گوشی و تبل ...

اره خدایی خیلی

یعنی عینک بزنه خوب میشه؟؟

ممکنه که بشه

ولی نزنه قطعا بدتر میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

منم پسرم 4سالشه وهمین دیروز عینک گرفتیم براش چشمش یکی 3ونیم یکی 4ونیم آستیگماته وارثیه شوهرمنم میگه مداوم نزنه یک ماه ببندیمش به موادغذایی درست وحسابی ببینیم تاثیرداره یانه اما من میترسم 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
واقعا عینک بده معضله ولا

اون قراره بزنه تو الان چرا نگرانی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نه

آب هویج چه ربطی به ضعیفی چشم داره😂

ضعیفی چشم به علت تغییر در اندازه‌ی ماهیچه‌های عدسیه

آستیگمات هم که کلا ربطی به آب هویج نداره

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

منم پسرم 4سالشه وهمین دیروز عینک گرفتیم براش چشمش یکی 3ونیم یکی 4ونیم آستیگماته وارثیه شوهرمنم میگه ...

ماهم مثل شما گیر کردیم بخدا

دیروز کلی ماهی وگوشت چیزای مقوی هویچ و کدو حلوایی وهزارچیز دیگ خریدیم

یعنی نمیدونم چکار کنم بخدا

نه اینا تاثیری نمیذاره خیلی این از بچگیش بوده باید حتما عینک بزنه سنش شد 10 11 میشه 6 7 شماره چشمش م ...

اره میگن میره بالاتر