اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونهی بزرگه که هیچوقت آروم نمیشینه ..بعضی وقت ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمینهای جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موجها روی سنگها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگیهامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر میکنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصهی زندگیمون رو با زیباترین رنگها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونهی بزرگ، معنا میدیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻
به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم از این تقلب ، از این تاج کاغذین که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
من اینهمه ساله عینکیم الان تو ۳۷ سالگی نمره چشمم داره میاد پایین
بچه شما از الان بزنه ممکنه تا چند سال دیگه چشماش خوب بشه استیگمات مدام تغییر میکنه
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تازه من نمره چشمم اولش ۲۵ صدم بود و عینکم میزدم ولی بدتر شد 🥴🤣
اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونهی بزرگه که هیچوقت آروم نمیشینه ..بعضی وقت ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمینهای جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موجها روی سنگها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگیهامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر میکنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصهی زندگیمون رو با زیباترین رنگها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونهی بزرگ، معنا میدیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻