2777
2789

دخترم ۴ سالشه واس اولین بار بردمش چشم پزشک یکی از چشماش ۱.۵ ضعیفی یکیش ۲ درجه استیگماته

عینک نوشت

بنظرتون ۶ ماه کامل عینک نزنم ولی اب هویچ وکرفس هرچی ک خوبه بدم بهش گوشی تبلت ممنوع

میاد پایین درجه اش بدون عینک؟؟؟

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

نه

من خودم عینکیم و همه این کارارو هم کردیم

هر سریم بدتر شده🤣

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تاثیر نداره دختر

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
نه یعنی چیتوروخدا این کارو نکن چشمش ضعیف تر میشه😐😐😐

اخه این گوشی بیچارش کرد ما ارثی نداریم بنظرت با رعایت خوب نمیشه

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

نه

مثل مادرای عقب مونده ۵۰ سال پیش چرا عمل میکنی؟

چشمش بدتر میشه که هیچی، خودشم عذاب میکشه تو دیدن

من اینهمه ساله عینکیم الان تو ۳۷ سالگی نمره چشمم داره میاد پایین

بچه شما از الان بزنه ممکنه تا چند سال دیگه چشماش خوب بشه استیگمات مدام تغییر میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

باید عینک بزنه من خودم عینکی هستم نزدم بیشتر شد 

آب هویج و اینا هم تاثیر خاصی نداره

خیلی با گوشی و تبلت کار میکرد که ضعیف شده؟

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
ای خدا

تازه من نمره چشمم اولش ۲۵ صدم بود و عینکم میزدم ولی بدتر شد 🥴🤣

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻