2777
2789

دوستان من امسال دوازدهمم و مدرسه شاهد هستم مدرسه اجبار کرده حتما ترم آوا رو بریم خودشم ساعت ۲.۴۵ تموم میشه و خیلی خسته میشه آدم خودمم ماز ثبت نام کردم ولی این مدرسه و امتحانا اصلا وقت نمیزارن من فیلمارو ببینم و به برنامه آزمون برسم شما چیکار میکنین من خیلی عذاب وجدان دارم

من که پشتم ولی نرو مهم نی

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مدرسه میرم ولی میخونم اذیتم نیستم بدنم عادت کرده

چطور عادت کردی

من یه هفته بود ظهر ۱۵ شروع می کردم تا ۱:۳۰ شب می خوندم

از ویدیو در حد رفع اشکال استفاده می کردم و خودخوان بودم بیشتر 

ولی در نهایت امروز بعد امتحان پایان فصل مدرسه (دو فصل!) بیهوش شدم و خوابیدم و بعدش از عذاب وجدان خوابیدنم دیگه درس هم نخوندم!

به نظرم مدرسه نرو 

سال آخره دیگه چیزی مهم نیست😂

رفتن یا نرفتن تاثیری نداره تو کنکور ولی اگه نری میتونی تو خونه درس بخونی چون واقعا بعد مدرسه آدم خسته میشه 

البته اگه ضعفی توو عمومی ها هست مدرسه میتونه کمک کننده باشه (روزایی که عمومی دارین بری)

کلاسارو مرتب میبینی و به آزمون میرسی؟چطور برنامه ریزی میکنی مثلن

اول اینکه صبح زود پامیشم که تا قبل مدرسه نزدیک یه ساعت بتونم درس بخونم بعد برا کنکوری که من میدم حدودا ۳۵ تا کتاب وزارتیه که یسریاشو کامل خوندم برا مرورش میبرم مدرسه میخونم بعد که میام خونه تا ۳ ۴ استراحت میکنم و آزمونمو میدم و تحلیلش میگنم بعد آزمون اگه خسته باشم فیلم کلاسامو نگا میکنم اگه هم انرژی داشته باشم بجای فیلما میشینم کتاب جدید میخونم تا بودجه بندیم پر شه... شبم که ۱۱ ۱۲ شب میخوابم