2777
2789

چند ماه یه بار 6 روز 6 روز مسافرت زیارتی میره. طبقه بالا خونشونم پسرش 17 سالشه یدونه املت نمیزنه براش خودش .. دفعه قبل رفته بود مشهد تو یخچالش هیچی نبود ن تخم مرغ ن غذای فیریز شده ن مرغ. شوهرمم همش میگفتت داداشمو شام دعوت کن خاهرشوهرمم سری های قبل داداششو دعوت میکرد این سری ن تنها خدشو زده بود ب اون راه تازه یه وعدشم با رفیقاش بدون دعوت اومد خونم .. 8 روز دیگ خانوم میره کربلا بدون پول حالا بماند واسه خرید سوغاتی هم میخواد از شوهرم طلب پول کنه اخ یکی نی بگه شرایطشو نداری مگه مجبوری؟ میخواد بره 9 رور بمونه چند باری تیکه انداختم و از فیریز کردن غذا بحث انداختم دیدم این ناراحت شده گفتم حوصله اشپزی ندارم منم .. بنظرتون چ حرکتی بزنم پسرش هم اصلا معذبم نیست با اینکه دیر ب دیر میاد خونم ولی وقتی میاد پاهاشو میندازه رو عسلی و لم میده رو مبل و دست . سیاه و سفیدم نمیزنه درحالی ک خونه ابجیش مبره کلی ازش کار میکشن 

برم تو خونه خودش اشپزی کنم ؟ مثلا غداهایی ک ما میخوریمو بیشترش برادر شوهرم نمیخوره برم برای اونم جدا خونه خدشون غدا بپزم یا پرو میشن؟ چند وعده شام و .. دعوتش کنم تا پرو تر از اینی ک هستن نشن 

رک و پوست کنده بگو مادرجون وقتی شرایطشو ندارید لازم نیس اینقد برید پسراتون گناه دارن خرج زیاده و ...دقیقا کاری ک جاریم کرد مادرشوهرم سالی شش بار میرفت زیارت از پول این و اون

دیگه کمترش کرده سالی دوبار میره😀حالا منو جاریم خودمون یبارم نرفتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم ترزش نداره

شما هرچقدر غر بزنی اون کار خودشو میکنه 

اگر دست شوهرت خالی نیست یکم بیشتر بزار 

من با اینکه آدمیم که نمیزارم کسی سواستفاده کنه ازم 

ولی میگم غذا ارزش اینکه به خاطرش دل کسیو بشکنیم یا غرور کسیو خورد کنیم نداره 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خوب وقتی تو از داداشه کار نمیکشی اوتم کاری نمیکنه 

بهش بگی که انجام میده

بعدشم بستگی به رفتار مادرشوهرت داره.

اگه اونم موقع نیاز بهتون کمکی کرده بهش پول بدید 

اگه از اون گند اخلاقا هست یه قرونم بهش ندید 

رک و پوست کنده بگو مادرجون وقتی شرایطشو ندارید لازم نیس اینقد برید پسراتون گناه دارن خرج زیاده و ... ...

دقیقا دیشب ب شوهرم میگم ک ما یه سال عروسی کردیم یه ماه عسل وقت نکردیم بریم این مامانت زرت و زرت مسافرته همش میگه پول ندارم از سیاستش دفعه قبل ب شوهرم گفتم من از این ب بعد مسئولیت داداشتو قبول نمیکنم برو ب مامانت بگو بماند ک از دست منم ناراحت شده بود میگفت مگ چیکار کردی حللا 

خوب وقتی تو از داداشه کار نمیکشی اوتم کاری نمیکنه بهش بگی که انجام میدهبعدشم بستگی به رفتار مادرشوهر ...

هیچ کدوم دقیقا از اوناست ک خیلی خیلی سیاست داره همش میگه ندارم ندارم اون وقت همش مسافرته و خونش از خونه منه تازه عروس خوشگل تره

دقیقا دیشب ب شوهرم میگم ک ما یه سال عروسی کردیم یه ماه عسل وقت نکردیم بریم این مامانت زرت و زرت مساف ...

اصلا خودتو با بحث و دعوا با شوهرت خسته نکن سیاست داشته باش انقد بزار شوهرت بگه تا خودش خسته شه تو هی بگو باشه و پشت گوش بنداز نهایت  ی شام دعوتش کن 

به نظرم ترزش ندارهشما هرچقدر غر بزنی اون کار خودشو میکنه اگر دست شوهرت خالی نیست یکم بیشتر بزار من ب ...

باور کن بحث. غذا و .. نیست واقعا  من از اینا دل چرکین شدم جفتشون قبلا بهم تهمت زدن حتی برادر شوهرم نامزد ک بودم 6 سال از من کوچیک تره من اینو ب چش داداشم میدیدم ب شوهرم گفته بود ک ب زنت بگو پیش من  با لباس باز نگرفته در حالی ک لباسای من راحتی بود و زیادم شو نبود خوشم نمیاد منم چقد با شوهرم بحث و دعوا کردم در حالی ک اون موقع هم حتی زیر سن قانونی و ب بلوغ نرسیده بود 

هیچ کدوم دقیقا از اوناست ک خیلی خیلی سیاست داره همش میگه ندارم ندارم اون وقت همش مسافرته و خونش از خ ...

خب تو هم با سیاست بازی درآر 

مطمئن باش اگه رک باشی همیشه میبازی 

منم یه مدت رک بودم دیدم آدما ازم دور میشن و کلا خیلی بد شناخته میشم الان فقط با سیاست

مادر شوهر من راه و بیرا با دختراش میره مسافرت شوهرشم میزاره خونه بچه های مجردی سر کار میان ودیر 

شوهرمم میگه دعوت کن من چند سری دعوت کردن اخر سر قاطی کردم گفتم به من ربط نداره نه غذا دادم نه دعوت کردم دبگه ادم شد چند سری شوهرشم برد 

ولی دوباره شروع  کرده

به نظرم وظیفه عروس نیست باید ازبچه های  خودش چه دختر چه پسر توقع داشته باشن مگه شوهرای ما برای خانوادمون چی کار میکنن

من جات بودم به مادرشوهر بدتر از مادرشوهر ددریم

میگفتم خوب نیست پسر به این سن رو هی ول می کنی می ری

خدایی چه دل گنده ای داره نمی ترسه از جامعه میزاره میره اون فقط 17 سالش

ولی کلا خاک تو سر مادر شوهرت 

فکر کنم اگه پدر شوهر نداری مادر شوهرت ازدواج موقت کرده شاید هم دائمی

باور کن بحث. غذا و .. نیست واقعا من از اینا دل چرکین شدم جفتشون قبلا بهم تهمت زدن حتی برادر شوهرم ن ...

دیگه میگن وقتی پسر خوب و بد ذو تشخیص می‌دهد باید مو بدن پوشیده باشه

مردا از را ه دیدن و زن از راه تماس بر انگیخته میشن