2777
2789

اول بگم لطفاً به مامانم توهین نکنید تورو به هرچی که می‌پرستید و دوست دارید

عصابش خیلی خورد هست وقتی بابا بزرگم فوت شد مامان بزرگم همه زمین ها و باغ هارو فروخت پولش رو نمی‌دونیم چکار کرد فقط یک مقدار گذاشت برای مراسم ختمش تو وصیت گفته بود خرجش کنن کامل ولی بازم بابام پول گذاشت برای مراسم ختم عید و سال 

بابام آزمایش چکاب کامل انجام داد متوجه شدیم مشکل قند داره در کنارش فشار 

مامانم از وقتی فهمیده هی میگه خانوادت فقط مریضی به ارث گذاشتن برات 

مامان بزرگم دختراش رو به پولدار ترین آدم ها شوهر داد اونا اصلا نیاز مالی ندارن بخاطر همین خیالش راحت بود یه خونه کوچیک هم دارن فقط اون میرسه به بابام که خیلی پولش نیست شاید ۱۰۰ تومن هم نشه 

مامانم خیلی ناراحت و عصبیه بابامم تا امیده همش میگه آخر عمرم هست 

توروخدا دعا کنید بابام خوب بشه 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

قند و فشاره دیگه

چرا از کاه کوه میسازین

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موندم این پدر مادرایی که فرق میذارن بین بچه هاشون چطور میخوان اون دنیا جواب پس بدن😑

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

قند و فشاره دیگهچرا از کاه کوه میسازین

من چمیدونم والا مامانم هی غر میزنه

ما ماهی چنتا جعبه شیرینی میخوریم همش غر غر که بهتون میگم شیرینی نخرین 

۱۰۰ میلیارد یعنی؟

خیلی پوله 

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

من موندم این پدر مادرایی که فرق میذارن بین بچه هاشون چطور میخوان اون دنیا جواب پس بدن😑

شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کلا بیرون کند 

این میشه نمونه ش 

چون فرزند نعمت هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

😔😔😔

تازه مامان بزرگم پول فروش زمین هارو داده بود عمم نگهداره درحالی که پسراش کارهاشون مبکردن

مادرم سال هاست فشار خون داره ولی با خوردن دارو و رعایت موارد لازم ، کنترلش کرده.

پدر شما هم باید داروهاش رو مرتب و به موقع بخوره ، 

باید نکات لازم رو رعایت کنه ، 

مراقب غذاها و خوراکی هاش باشه و مواردی که ممنوع هست رو رعایت کنه ، 

و هر چند وقت توسط دکترش چک بشه. 

الان خونه خیلی کوچیک حتی تو روستاهای دورافتاده ۱۰۰ تومن نیسحداقل ۵۰۰ تومن پولشه حتی خونه خیلی کوچیک. ...

بچه زیادن نفری ۱۰۰ شاید با زور برسه تازه خونه انکار غرامت داره دقیق نمی‌دونم