2777
2789

بنظرتون مقصر کی بوده 

معلم هم طرف اون یکی دختره رو بگیره با کنایه شماره رو خورد کنه بهتون بگه پرخاشگروووووووو

کار اون بد بوده ولی شما خیلی بد حرف زدی 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم‌میگم وای خدا آینه رو دیدی ؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

به معلمه میگم، بحث بین ما دو تاست، تو فعلا لازم نیست از رلت دفاع کنی

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

مسخره کردن بنظر من اونم واسه قیافه فوق العاده کار چیپیه

و گناهه بزرگتریه از اینجور حرف زدن

ولی بنظرم اگه میخوای کسیو ادم کنی،قشنگ مودبانه باهاش صحبت کن تا شرمنده بشه و درس بگیره

یعنی نه اینکه جواب ندی،یه جواب فلسفی و قشنگگ بده

مثلا تو بودی چی میگفتی

اشاره به اینکه سطح فکر پایینی داری که دنبال مسخره کردن و حاشیه ای

سطح فکر پایین بدترین ویژگی برای یه ادمه

یا حداقل من مغز زیباتری از تو دارم این نعمتو خدا بهم داده

با این کارت فقط داری خودتو نشون میدی چیزی از من کم نمیشه نشون میدی کمبود چیزی داری که میخوای با تمسخر جبرانش کنی

برو و با وجدانت خوش باش من واسه ثابت کردن خودم نیاز به حرکات شبه حیوان ندارم چون انسانم

فقط مثل تو سعی میکنم رفتار نکنم این اوج ثابت کردنمه واسه خودم و آرامش و وجدانم سکوت کردم که با تو یکی نشم