2777
2789

برای اولین بار یه دختری حسی پیدا کرد دختر دلش یه جا دیگه هست  بهش گفته بود جامو به هیچ کس نده  براش گل خرید میخواست بهش بده دید یواشکی رفت سوار ماشین طرف شد گل انداخت تو سطل زباله   هر روز میره میبینمش از دور حتی خود دختر نبینتش‌  هر روز میره جای که قبل بوده مکان های که قبلا دختر دور میزده خاطره  یادش زنده میکنه  تا جای که فهمیدم بهش گفته بود میدونم دلت یه جا دیگس دوستش داری   ولی کاش میشد ببینمت تو روز عروسیت  جوری میرم میام که هیچ کس نبینتم‌ تو ذهنم ابن بود بهت برسم تو لباس عروس ببینمت حالا که این اتفاق افتاد بزار حداقل کار اون ببینمت هر شب تو دفتر مینویسه  برای خودم سخته این موضوع  کاش میشد کمکش کمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهی هست برای کمک

تنها نباشه

باهم بريد بيرون حرف بزنيد

متوجهش كنيد اين وضعيت عادي نيست و ب فكر خودش باشه و اولويت خودش باشه اين چيزا تهش هيچي نيست

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

واقعانمیدونم من چی کم داشتم که هیچوقت هیچ پسری بخاطرم حتی یه قره اشک هم نریخت راستشوبخوایدهمیشه بازنده بودم توی عشق همیشه یافریب بودعشق طرف یا یکطرفه بودعلاقم خیلی خسته شدم شایددیگه هیچوقت دلم نخوادعاشق بشم

واقعی هست

داداشت عاشق ذهنیت خودشون شده، شاید با دختره بره تو رابطه ۶ ماه بعد بیاد بیرون ، اما چون تو زندگیش همچین عشقی میخواد، الان اینطوریه

زمان بده حل میشه

توی خانواده محبت دیده

شغلش چیه

یعنی میگید حسش نرمال نیست

معلامه که نیست

هیچ رابطه عاشقانه ای اگر به وصال برسه، اینطوری نمی مونه، هر داغی زود سرد میشه.

آدمها جوگیر

رابطه اینشکلی چون توقع طرف یه چیز عجیب و غریب و فرا انسانی هست ، با اولیت باد معده بهم‌میریزه

معلامه که نیستهیچ رابطه عاشقانه ای اگر به وصال برسه، اینطوری نمی مونه، هر داغی زود سرد میشه.آدمها جو ...

میشه یه خواهش کنم بهم بگید چرا معمولی نیست به اطلاعات بیشتری نیاز دارم برای کمکش