2777
2789
عنوان

امپول پروژسترون تو یخچال

62 بازدید | 9 پست

بزارم یان چجوریه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

من هیچ وقت تو یخچال نذاشتم لازم نیستتو دمای اتاق باید نگه داریاگر یخچالی بود داروخانه بهت می گفت

شما تو دمای اتاق میزاری؟همین امپول ک میزنن پریود بشیم؟

من یساعت پیش گذاشتم تودر یخچال الان زدم تونت دیدم میگن یخچالی نیست درشون اوردم گذاشتم رو یخچال ک ضربه نخورن طوری نمیشه؟

روشون یه کاغذ هست باید جاشون تاریک تاریک باشه؟

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تو دمای اتاق میزاری؟همین امپول ک میزنن پریود بشیم؟من یساعت پیش گذاشتم تودر یخچال الان زدم تونت د ...

می دونم کدوم آمپول رو مبگی آره همون که برای پریود شدنه

بله تو دمای اتاق می ذاشتم جای تاریک هم نه همین جوری بدون محافظت نگه می داشتم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
می دونم کدوم آمپول رو مبگی آره همون که برای پریود شدنهبله تو دمای اتاق می ذاشتم جای تاریک هم نه همین ...

خب پس مرسی ازت

@سولماااااااز‍ 

عزیزم تاپیکتو بستی خواستم بهت بگم زیر ظرفشور دراش بزرگ دراورده باید همونجور باشه بالای ظرفشور و احاق گاز هم ک خوبه بایذ همونجور باشه

بقیه کمدارو بخاد در بزرگ بزنه خیلی زشت میشه همین باریک خیلی قشنگتره

من بعدا درست نگا کردم دیدم در بزرگ بزنه زشت میشه الان این مدلی کابینت میزنن اتفاقا باریک و کشیده شیک تره تا در پهن و گنده

نگران نباش اصلا زشت نشده خیلیم خاص و شیکه

@سولماااااااز‍ عزیزم تاپیکتو بستی خواستم بهت بگم زیر ظرفشور دراش بزرگ دراورده باید همونجور باشه بالا ...

قربونتتتت ممنون عزیزم  آخه یکی نوشته چه طرح خاصی و استاندارد نیست و اینا چه درهای باریک و دراز  راستش ناراحت شدم 

قربونتتتت ممنون عزیزم آخه یکی نوشته چه طرح خاصی و استاندارد نیست و اینا چه درهای باریک و دراز راست ...

ن گلم من بعدش دقت کردم دیدم واقعا زیر ظرفشور در باریک ک زشته پس باید در بزرگ باشه

ولی برای کابینت ها بخاد در بزرگ بزنه خیلی بد میشه همینجوری شیک تره

ن گلم من بعدش دقت کردم دیدم واقعا زیر ظرفشور در باریک ک زشته پس باید در بزرگ باشهولی برای کابینت ها ...

حالا یه چیز جالب بگم اصلا داخلش کوچولو نیست  یعنی یه جا ادویه باریک هست  کنارش یه یونیت یعنی کابینت هست درشو باز میکنی بزرگه توش  شانسی اینم شده ۳تا درب باریک  دوتاش مال یه کابینت هست    دقیقا بالا سر ماشین لباسشوییم همینطوره یه یونیت هست دربشو باز میکنم بزرگ و خوبه  کنارش یه جا ادویه ای باریک افتاده  شانسی شدن ۳تا در باریک به گمانم چون دستگیره ندارن آدم فکر میکنه ۳تا کابینت کوچیک هست   بعد شوهرم گفت مثلا حالا بخوایم تغییر بدیم خب چه کنیم  بیایم یه درب بزرگ بذاریم نمیشه ! یا دوتا دربش کنیم مثله زیرظرفشویی برای قسمت پایین قابل قبوله  ولی برای بالا دوتا درب ۴۵ سانتی که ۱متر ارتفاع داشته باشه یه چیز بدی میشه مثله کمد یا سوپری میشه   من جواب اون دختر رو دادم گفتم قدیم اگه اسناندارد بود اما کوتاه بود تا سقف کلی فاصله داشت اما الان تا سقف میبریم اونوقت با درب گنده داغونه   در هر صورت ممنون زنگ زدم یه کابینت کار گفت اگه خواستی سه تا دربها رو میشه دوتا دربش کرد ولی خودم برا قسمت بالاش به شک افتادم