2777
2789

دوست قشنگم هر آدمی یک شخصیت و یک دیدگاهی داره...

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی اشتباه میکنم میرم بغل شوهرم میگم چهار دیواری اختیاری...بعد میگم من هیچی تو دلت میاد از خانوم خوشگلت ناراحت باشی؟

دیگه انقدر ترانه میخونم انقدر مسخره بازی در میارم که آروم میشه...

ولی همسر من اصلااا اینطوری نیست بدی از یادش نره...سریع فراموش میکنه

فقط اگه خییییلی ناراحت باشه یساعت تنها باشه حله

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
منم عاشقت شدم بخدا😂❤️

🤣🤣🤣🤣🤣