2777
2789
عنوان

بی اشتهایی بچه سه ساله

67 بازدید | 11 پست

بچم   مدتیه   بی میل   شده  به  غذا  بهونه میاره   دیونم  کرده  حالا   امروز   نه تنها   اصلا هیچی نمیخوره     بلکه  از ظهر   تب کرد    هیچ علائمی نداره      تب برا چیه بی میلیش برا چیه   البته بگم   هله هوله    باشه  میخوره ها چیپس   پاستیل    شکلات   ولی غذا  اصلا    دیونه  شدم دیگه 

یه 2/۵ ساله دارم با یه 9 ساله هر دوشون همینی هستن که میگی من موندم چطوری رشد میکنن

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

تبش زیاده؟ 

شاید سرماخوردگی داره 

بعدم بچه همینجوریه گاهی خیلی میخوره گاهی هیچی نمیخوره

سعی کنید هله هوله براش نخرید 

من خودم بعنوان میان وعده بهش میوه میدم میخوره 

تو فریزم همیشه بربری دارم که وقتایی چیزی دردسترس نیس بربری داغ میکنم با پنیر گردو میدم میخوره 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا اصلا نمیدونم چطوری سرپاست الانم که بی دلیل تب کرده

من از بس حرص خوردم خسته شدم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
تبش زیاده؟ شاید سرماخوردگی داره بعدم بچه همینجوریه گاهی خیلی میخوره گاهی هیچی نمیخورهسعی کنید هله هو ...

ساعت  ۳  ظهر  تب کرد ۳۸ ،۵ بود    بهش  استامینوفن  دادم    باز  الان  دیدم  داغه  باز سده بود ۳۸،۲    

دختر من مدتیه   کلا  خیلی  بی میل  شده     هوله هوله هم نمیخرم  دیکه   نمیدم  بهش  هی میگه چی بخورم ولی   تا میگم  نون  بدم  میگه نه  پنیر هم که اصلا نمیخورع

ساعت ۳ ظهر تب کرد ۳۸ ،۵ بود بهش استامینوفن دادم باز الان دیدم داغه باز سده بود ۳۸،۲ ...

اگه تبش پایین نمیاد دکتر ببرید 

احتمال میدم سرما خورده باشه 

عزیز شما هله هوله حذف کنید خودش مجبور میشه هرچی که هست بخوره 

مغز براش بخرید میوه بخرید 

اگه تبش پایین نمیاد دکتر ببرید احتمال میدم سرما خورده باشه عزیز شما هله هوله حذف کنید خودش مجبور میش ...

به خدا همه چی هست   پسته بادوم    گردو  همه چی ولی نمیخوره   قبلنا  خیلی  خوب بود  یه جوری کباب میخورد  کوچلو بود  هنه نگاهش میکردن  بعد اللن اصلا 

موزتخم بلدرچینحلوا ارده شکلاتیشیر عسل....اینارو بخوره احتمالا امتحان کن

نمیخوره   نه میوه   نه هیچی  به خدا  هر چی  بگه  بابازود براش میگیرع   که شاید این بخورع  ولی اصلا 

به خدا همه چی هست پسته بادوم گردو همه چی ولی نمیخوره قبلنا خیلی خوب بود یه جوری کباب میخو ...

شما یه دکتر ببریدش 

نگران بدغذایشم نباشید درست میشه پسر منم گاهی هیچی نمیخوره و اذیت میکنه