2777
2789
همین شماها که انقدر غر میزنین ناله میکنین میاین بعدا میگین چرا اختراعات ایرانیا انقدر کمه؟ چرا کشور ...

سفسطه 

ادیسون مخترع ۳۰۰۰ وسیله و اختراع کاربردی کلا مدرسه نرفته

اینکه کشور ما پیشرفت نمیکنه علتش سیستمه کلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمارس از جمله وسواس فکری و..من به خاطر درس چندین نوع وسواس گرفتم...امروز رفتم روانپزشک چهار نوع قرص ...

میفهمم چی میگن من خودم دیروز سونو بودم میگه تا استرست برطرف نشه خوب نمیشی🥲

بخدا عین دیوونه ها همش تو خونه میبینی دوساعت راه میرم

شما هم قرص نخور نابود میشی، بنظرم دنیا ارزش اینو نداره اینقدر خودمونو حیف کنیم

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻

فقط اون بوده که مفید بوده بدون مدرسه هم با چند تا سی دی و نرم افزار میشه یاد گرفت

ریاضی یاد داد درصد بگیریم محیط و مساحت جاییو حساب کنیم ضدب و تقسیم کنیم معادلات ساده که تو زندگی پیش میاد و حل کنیم و .... علوم یاد داد اسید و باز بهمون بعضی از مواد سمیو بهمون یه چیزایی در مورد بدن و.... فارسی و انشا بهمون یاد داد وقتی میخوای یه متنی رو بنویسی بتونی نیاز نداشته باشی به خاطر به جامه بندی ساده از هوش مصنوعی یا فرد دیگه کمک بگیری و..... 

کاربردش تو زندگی من و شما چیه

ادم بی سواد ندیدی به خاطر همین چهارتا کلمه ی که منو تو معنیشو میدونیم و اونا نمیدونن کلی فرق هست بینمون خیلی ذهن های بسته ای دارن اصلا نمیشه باهاشون حرف زد انگار داری با یه نفر که تازه از غار درامده صحبت می کنی یه جوری با دهن باز نگات می کنن خودت تعجب می کنی 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
مگه تو جمع شیمیدانا کسی بره دلایل عجیب میگین

اخه حرف شما عجیب تره والا😐

اگه کسی نخواد درسو ادامه بده و از راه تحصیل بجایی برسه و هدفش شغله ازاد باشه درسته،باید از همون هفتم ترک تحصیل کنه

ولی وقتی یکی تا نهم ادامه میده،انتخاب رشته میکنه، اونم رشته ای مثل تجربی ،خب مطمئنن هدفش این بوده از اون راه به موفقیت برسه(دارم راجب کسایی صحبت میکنم که واقعا تلاش کردن و به موفقیم رسیدن)

ولی خب افرادی ک با ورود به این راه فهمیدن علاقشون یچیز دیگه بوده، تلاششون کافی نبوده و ..باید وسطای راه دور میزدن و راه خودشونو پیدا میکردن

بخاطر همین نمیتونیم بگیم^مدرسه چیزی اضافه نکرد^ بهتره بگیم^خودمون مسیر اشتباهی رو انتخاب کردیم^

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

چه ربطی داره اصلا

چجوری دیپلم دادن بهت؟ سوالم اینه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

واقعا 

کاش آموزش پرورش سیستمشو درست میکرد..

حالا کاری با تخصصیا ندارم،ینی چی هر موضوع چرتی رو کتاب کردن ..جغرافی و سلامت و دفاعی و ...

حالا باز اون هیچی 

کاش لااقل فازشون معلوم بود شب می‌خوابیدن صبح پا میشدن مصوبه جدید نمیدادن

آخه چقدر استرس

هیچ کمکی در زندگی من که نداشته اصلا

خوب الان چیکار کنیم؟ میخواستی نری.. عجبا... دلیل نمیشه چون تو درس به دردت نخورته برا همه صدق کنه... 

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

اخه حرف شما عجیب تره والا😐اگه کسی نخواد درسو ادامه بده و از راه تحصیل بجایی برسه و هدفش شغله ازاد ب ...

تحصیل تو ایران اصلا تخصصی نیست یه مشت کتاب به درد نخور

میفهمم چی میگن من خودم دیروز سونو بودم میگه تا استرست برطرف نشه خوب نمیشی🥲بخدا عین دیوونه ها همش تو ...

دقیقا..

درس نخوندن بهتره تا اینکه به خاطر درس قرص مصرف کنی

کاربر آقا هستم